2012-12-27 12:35:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι Primo Jovem live στο Libido
Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2012 οι Primo Jovem θα πραγματοποιήσουν την πρώτη εμφάνισή τους στην Πάτρα. Αν και Πατρινοί από τον Μάρτιο έως και σήμερα δεν έχουν παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης τους και το επιφυλάσσουν λίγο πριν το τέλος της χρονιάς.

Ήταν Ιούνιος του 2011, όταν ο Γιάννης και η Πέγκυ μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το “You” με αφορμή ενός διαγωνισμού. Μετά από αυτήν την διαδικασία, τα δύο ξαδέλφια έδωσαν όνομα στο νέο τους project με τον τίτλο “Primo Jovem”. Στις αρχές του 2012 το “You” δημοσιεύεται και ξεκινά η προβολή του μέσω internet, ραδιοφώνου και διάφορων ανεπίσημων live. Στην μπάντα προστίθενται ο Βασίλης Μαραβάς στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Ποταμιάνος στα τύμπανα και ο Νίκος Γεωργακόπουλος στο μπάσο.

Οι πρώτες εμφανίσεις ήταν της μορφής unplugged ενώ το πρώτο μεγάλο gig της μπάντας έλαβε χώρα τον Ιούλιου του 2012 στo Six D.O.G.S
. της Αθήνας στα πλαίσια του 5ου Artogether Festival. Στην συνέχεια, σειρά είχε η εμφάνιση στο Art Apart Festival στην Πάτρα ενώ οι καλοκαιρινές εμφανίσεις τελείωσαν με την συμμετοχή των Primo Jovem στο 34ο River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς! «Αυτή η μικρή περιοδεία, της μορφής παρουσίασης του τραγουδιού μας καθώς και κάποιων άλλων ακυκλοφόρητων τραγουδιών ήταν αρκετή για να μας συγκινήσει και να μας παροτρύνει για την συνέχεια…» όπως επισημαίνουν οι πατρινοί Primo Jovem που θα τους δούμε σύντομα στην πόλη μας.

Στις 28 Δεκεμβρίου, οι Primo Jovem θα παρουσιάσουν τα νέα τους κομμάτια για πρώτη φορά στον ιδιαίτερο χώρο του Libido. Mετά το τέλος του Live μουσικές από τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιάννη Αλτανόπουλο για πολύ χορό!

Réservé (info):

Bar café Libido

Ακτή Δυμαίων 17,

Veso Mare

Πάτρα

Tηλ.: 2610 341807

W: http://vesomare.gr/

FB page: Bar Café Libido
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ