2012-12-27 12:09:04
Φωτογραφία για «Βροχή» λουκέτων στα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ηλεία
Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, έχει μειώσει τη διακίνηση κατά 80%. Η αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, έχει ως αποτέλεσμα λέβητες και καλοριφέρ να παραμένουν - ακόμα και τις κρύες ημέρες - παγωμένοι.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Ηλεία, η πτώση στην διακίνηση του εν λόγω προϊόντος έχει φτάσει στο 80%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα, με τη σειρά του,πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ηλεία να έχουν βάλει λουκέτο, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες και στα υψηλά λειτουργικά κόστη.

Ακόμα και μέσα στην πόλη του Πύργου έχουν κλείσει πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ κάποια άλλα κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Δραματική είναι η κατάσταση όσο αφορά τα πρατήρια που έβαλαν λουκέτο στην Ε.Ο Πύργου - Κυπαρισσίας. Τουλάχιστον τρία στα δέκα έχουν κλείσει ενώ στα πρόθυρα κλεισίματος είναι ακόμα άλλα δύο στα δέκα πρατήρια.

Και στην περιοχή του κάμπου της Ηλείας έχουν κλείσει πρατήρια αλλά σε μικρότερο ποσοστό. Όλα δείχνουν ότι ο εν λόγω κλάδος οδεύει προς πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα, ως απότοκο της κρίσης. Το θέμα όμως είναι με τι θα συνεχίσουν να θερμαίνονται οι καταναλωτές από το νέο έτος, όταν θα αυξηθεί και η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πηγή: iliaoikonomia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ