2012-12-27 08:45:03
Φωτογραφία για Ναύπακτος: Μοναχός... φέσωσε 50χρονη
Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στην περιοχή της Ναυπάκτου για την περίπτωση ιερωμένου για τον οποίο λέγεται πως... φέσωσε γυναίκα η οποία τον εμπιστευόταν στον απόλυτο βαθμό και τον είχε σαν άγιο!

Αυτό που κουβεντιάζεται σε πολλές παρέες κατοίκων της περιοχής οι οποίοι τυγχάνει να γνωρίζουν παραμέσα την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για κάποιον μοναχό που υπηρετεί σε ιερά μονή της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας αλλά έχει σχέσεις με ανθρώπους από την περιοχή της Ναυπάκτου ειδικότερα.

Ανάμεσά τους και η 50χρονη γυναίκα η οποία τον ακούει σε ό,τι της λέει. Όμως την τελευταία διετία άρχισε να της ζητά χρηματική βοήθεια για διάφορα προβλήματα που όπως έλεγε αντιμετώπιζαν δικοί του άνθρωποι. Με τον τρόπο αυτό την έπειθε κατά καιρούς να του δίνει διάφορα χρηματικά ποσά και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δανειστεί αρκετές χιλιάδες ευρώ! Χρήματα που όμως δεν τα έχει ακόμα επιστρέψει, γεγονός που έβαλε τη γυναίκα σε υποψίες και κυριολεκτικά... άρχισαν τα «όργανα». Και όπως ακούγεται, η ίδια είναι αποφασισμένη να φθάσει την υπόθεση στα άκρα, γεγονός που σημαίνει πως προμηνύονται ραγδαίες εξελίξεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον Πηγή: newsbomb
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ