2012-12-26 20:27:05
Φωτογραφία για Άννα Βίσση: Κρατιέμαι πολύ να μην βγω να απαντήσω
Για τον Αντώνη Σαμαρά, την κόρη της Σοφία, την πώληση του ακριβού αυτοκινήτου της επειδή δεν ένιωθε καλά αλλά και το reality μίλησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή "Πρωινό mou"

Η τραγουδίστρια μιλώντας για την προσωπική της ζωή δε δίστασε να πει πως αυτήν την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη καθώς "φτιάχνει το μέσα της".

Όσο για την κόρη της Σοφία, η Άννα Βίσση εξήγησε ότι νιώθει ενοχές που στο παρελθόν την παραμελούσε. "Από παλιά ένιωθα ότι την κόρη μου την παραμελούσα και το έκανα γιατί η δουλειά μου ήταν πολύ απαιτητική", είπε και συνέχισε: "αν η Σοφία μου ζήταγε να παρατήσω τα πάντα και να πήγαινα Αμερική για να τη βοηθήσω, για να είμαι κοντά της, θα το έκανα. Άλλωστε, μου το είπε, μαμά έτσι θα σε εκδικηθώ, θα σε βάλω να μεγαλώσεις το παιδί μου".

Ο Νίκος, η Αννίτα και ο Αντώνης Σαμαράς

Για τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του Αννίτα Πάνια, η τραγουδίστρια μίλησε για ακόμη μια φορά με τα καλύτερα λόγια. "Ο Νίκος γεννήθηκε για να γράφει τα τραγούδια και εγώ γεννήθηκε για να τραγουδάω τα τραγούδια του. Τον αγαπώ πολύ, είναι φίλος μου, είναι αδελφός μου και πατέρας της κόρης μου. Και την Αννίτα Πάνια την αγαπώ πολύ και όλη την οικογένεια τους για αυτό και κάνουμε παρέα", είπε.


Στο θέμα του Αντώνη Σαμαρά με τον οποία πριν από πολλά χρόνια η Άννα Βίσση διατηρούσε δεσμό η ίδια αρκέστηκε στο να πει ότι "δεν έχω άποψη για το Σαμαρά ως πρωθυπουργό. Δεν ξέρω κατά πόσο ένας πρωθυπουργός θα μπορούσε να σώσει μια τέτοια κατάσταση με την ανθρωπιστική του πλευρά".

Το reality και ο φόβος της

Για το reality που έκανε με τη ζωή της, η Άννα Βίσση, δεν έδειξε μετανιωμένη. "Δεν μετάνιωσα που έκανα το ριάλιτι γιατί πολλές φορές κρατιέμαι πολύ να μην βγω να απαντήσω όταν ακούω να λέγονται ψέματα για μένα. Ιδίως για τον χαρακτήρα μου, ότι τσακώνομαι με συνεργάτες μου. Για αυτό προτίμησα να μιλήσω εγώ για μένα".

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να αποκαλύψει ότι φοβάται τις αρρώστιες προσθέτοντας ότι θα ήθελε να "φύγει" από φυσιολογικά γηρατειά.

Τέλος, τόνισε πως επειδή νιώθει άσχημα έδωσε το πολυτελής αμάξι που είχε στην κατοχή της. "Είμαστε όλοι μας σε τεράστιο σοκ, ελπίζω σύντομα να βρούμε την άκρη του νήματος για να ξεκινήσουμε να ξαναζούμε", κατέληξε.

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ