2012-12-26 20:00:04
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ : Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ EUROPA
Τη γνώμη του Θεόφιλου Καρασαββίδη για τον φετινό Ολυμπιακό και την κλήρωση του Europa League, που έφερε τον Θρύλο αντίπαλο με τη Λεβάντε, παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Αναλυτικα:

Η άποψή μου για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League, είναι ότι η Λεβάντε δεν είναι καθόλου εύκολη αντίπαλος. Είναι ισπανική ομάδα και αυτό από μόνο του σημαίνει ότι είναι το φαβορί για την πρόκριση. Η Λεβάντε τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει μία μεγάλη αγωνιστική άνοδο.

Αυτή τη στιγμή στην Ισπανία είναι πέμπτη ή έκτη και έχει ένα αρκετά καλοδουλεμένο σύνολο με ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Θα πρέπει λοιπόν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς στην Ισπανία, να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος στον στόχο του. Που δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμα και η ήττα με 2-1 ή 1-0, δεν είναι καταστροφική για τους «ερυθρόλευκους». Δεν συζητάμε βέβαια για την περίπτωση που πάρει τη νίκη.


Εκεί θα έχει 90% πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Θα μου πει κανείς ότι υπάρχει και το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, αλλά πιστέψτε με ότι είναι το μοναδικό που δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό, τα εντός έδρας παιχνίδια. Γιατί έχει την ώθηση του κόσμου και γενικά το φαληρικό γήπεδο είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Για μένα η έδρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση.

Πάντως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πολύ τις αντεπιθέσεις των Ισπανών, καθώς είναι… φωτιά. Την έχω παρακολουθήσει σε μερικά παιχνίδια και έχει γρήγορους παίκτες που χτυπάνε από τα άκρα και δημιουργούν προβλήματα σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Τέλος, θα ήθελα να σχολιάσω και κάτι ακόμα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει αρκετά με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά και με την όπως όλα δείχνουν μεταγραφή του Πίνο.

Ένας αρκετά τεχνικός ποδοσφαιριστής και πολύ χαρισματικός. Θα προσθέσει ποιότητα στην επίθεση της ομάδας και θέλω να πιστεύω ότι θα ταιριάξει πολύ με το στιλ παιχνιδιού του Τζαμέλ Αμπντούν. Για τον Αβραάμ τι να πω; Πιστεύω ότι θα «σφραγίσει» τα μετόπισθεν και η άμυνα θα εμπνέει σιγουριά. Για μένα είναι μέσα στους κορυφαίους στόπερ της Ευρώπης, ακόμα και τώρα που βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ