2012-12-26 12:34:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Καψώνι» στο Καραμανδάνειο... για ένα βιβλιάριο!
Η μητέρα δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το... «καψόνι» που λέει πως της έκαναν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Δεν είναι και λίγο που εκ των πραγμάτων την ανάγκασαν να αφήσει μόνη την τραυματισμένη κόρη της για να πάει σπίτι και να φέρει το βιβλιάριο ασθενείας, αλλά στο τέλος της είπαν πως... έκλεισαν και δεν το δέχονται!

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν πριν από δέκα περίπου ημέρες και σε νύχτα που εφημέρευε το νοσηλευτικό ίδρυμα. Η 13χρονη παραπάτησε και χτύπησε το μικρό δάκτυλο του ποδιού της με δύναμη στο τζάκι. Ο πόνος ήταν αφόρητος και η μάνα - η οποία ήταν μόνη καθώς ο σύζυγος εργαζόταν - αντέδρασε γρήγορα. Έβαλε την κόρη της στο αυτοκίνητο και κινήθηκε όσο μπορούσε πιο γρήγορα προς το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο που εφημέρευε.

Μπαίνοντας στο χώρο υποδοχής είδε ότι δεν υπήρχαν πολλά περιστατικά. Και πράγματι, ο γιατρός δέχθηκε σχεδόν αμέσως την 13χρονη αρχίζοντας αμέσως να παρέχει τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες
. Αλλά χρειαζόταν να γίνει και ακτινογραφία στο δάκτυλο του κοριτσιού. Για να γίνει αυτό, η υπεύθυνη που θα έβγαζε το παραπεμπτικό ζήτησε το βιβλιάριο ασθενείας και μόλις τότε η μάνα συνειδητοποίησε πως πάνω στη βιασύνη της, και έχοντας το μυαλό της μόνο στο παιδί της που σφάδαζε από τους πόνους, είχε ξεχάσει να το πάρει μαζί. Ζήτησε από την υπεύθυνη να γίνει η ακτινογραφία και στη συνέχεια να φέρει το βιβλιάριο, αλλά εκείνη αρνείτο κατηγορηματικά και επέμενε πως έπρεπε να προσκομιστεί (το βιβλιάριο) άμεσα.

Δεν το δέχονταν, λόγω λήξης ωραρίου!

Η γυναίκα συμφώνησε με την κόρη της, (που στο μεταξύ ένιωθε ότι ο έντονος πόνος υποχωρούσε σταδιακά), να μείνει για λίγο μόνη στο νοσοκομείο κι έφυγε με το αυτοκίνητό της προκειμένου να φέρει το βιβλιάριο. Όπως είπε στον «Κ», δεν είχαν περάσει παρά δέκα λεπτά, το πολύ, έως ότου επέστρεψε με το βιβλιάριο στο χέρι. Αλλά τότε η υπεύθυνη της επεφύλαξε... άλλη έκπληξη. Λέγοντάς της ότι είχε ήδη συμπληρωθεί το ωράριο και πλέον δεν μπορούσε να δεχθεί το βιβλιάριο αφού δεν θα μπορούσε να γίνει η ακτινογραφία! Και τότε... ποιος είδε τη μάνα και δεν τη φοβήθηκε. Οι φωνές της χρειάστηκε να ακουστούν μέχρι έξω και να βρεθεί τρόπος για να γίνει η εξέταση που ήταν αναγκαία και να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες θεραπείας.

Πηγη: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ