2012-12-26 02:03:03
Φωτογραφία για Ούτε ο Τζιμπούρ ανάβει καλοριφέρ!
Σχεδόν καθημερινά τσακώνεται με την γειτόνισσά του ο Αλγερινός επειδή αρνείται να χρησιμοποιήσει τη θέρμανση!

Μπορεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού ναεπιθυμούν την παραμονή του Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό, όμως υπάρχει και κάποιο πρόσωπο που θα …έκανε πάρτι αν ο Βαλβέρδε τον έπαιρνε από την Ελλάδα και τον έκανε κάτοικο Ισπανίας. Ο λόγος για την «απελπισμένη» γειτόνισσά του!

Σε συνεχή κόντρα με την γυναίκα που νοικιάζει το διπλανό διαμέρισμα βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Τα δύο πολυτελή διαμερίσματα στη Βουλιαγμένη έχουν έναν κεντρικό καυστήρα και όπως γίνεται κατανοητό, για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί το καλοριφέρ χρειάζεται η συγκατάθεση και των δύο ενοίκων.

Ο άσος του Ολυμπιακού όμως, έχει μάλλον αντίθετη άποψη περί… θέρμανσης. Προτιμά να ανάβει μόνο το τζάκι. Τα ξύλα λοιπόν… πάνε κι έρχονται, αλλά από καλοριφέρ τίποτα. Μάταια προσπαθεί να τον πείσει η γυναίκα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα και εξ αιτίας του Αλγερινού επιθετικού έχει …παγώσει μέσα στο σπίτι της. Δεν …ιδρώνει τα’ αυτί του.

Οι ενοχλήσεις της προς τον Ραφίκ είναι σχεδόν καθημερινές, όμως όλες έχουν πέσει στο κενό. Ο Τζιμπούρ φοράει συνεχώς την αγαπημένη του ρόμπα και την αράζει δίπλα στο τζάκι. Για καλοριφέρ και πετρέλαιο ούτε λόγος. Να που συμβαίνει και στα… καλύτερα σπίτια.
sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ