2012-12-25 12:52:13
Φωτογραφία για Διώχνει Καρντάτσιο ο Αστέρας Τρίπολης
Η συμπεριφορά και οι κινήσεις του Ματίας Καρντάσιο έχουν προκαλέσει προβληματισμό στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης και οι σχέσεις των δύο πλευρών κινούνται σε τεντωμένο σχοινί.

Αποτυχημένη αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η μεταγραφή του Ματίας Καρντάσιο στον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο άσος δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας και φαίνεται πως το μυαλό του είναι άλλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως έφυγε νωρίτερα για την πατρίδα του, τη στιγμή που ο Σάκης Τσιώλης τον υπολόγιζε για το ματς της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Ο Ουρουγουανός άσος έχει προσωπικά προβλήματα και ήθελε να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως πριν το κάνει αυτό, μίλησε με ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τον Σάκη Τσιώλη.

Όπως είναι λογικό, στο στρατόπεδο των Αρκάδων υπάρχει προβληματισμός με την περίπτωση του Καρντάσιο και δε αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες κινήσεις.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ουρουγουανός δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του, είναι εκτός κλίματος κι όλα αυτά ενώ η ομάδα πίστεψε πολύ σ' αυτόν και τον απέκτησε.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ