2012-12-25 09:29:07
Φωτογραφία για Christmas Showbiz Report
Επτά αγαπημένοι celebrities μίλησαν αποκλειστικά στο Υupiii για το πώς σκοπεύουν να περάσουν τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Έλενα Παπαβασιλείου: «Δυστυχώς, αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα πάμε κάπου. Έχω το live του DWTS, κάθε πρωί κάνω ραδιόφωνο και είναι δύσκολο να φύγω. Δεν πειράζει καθόλου! Θα τα περάσω υπέροχα, μαζί με τη μαμά μου και την αδελφή μου! Τι καλύτερο;»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τα φετινά Χριστούγεννα θα με βρουν εδώ στην Αθήνα. Παίζουμε διπλές παραστάσεις στο θέατρο Λαμπέτη, με το έργο “άνδρες έτοιμοι για όλα” και θα τρέχουμε. Λογικά θα είμαι εδώ με τους δικούς μου, όμως πιστεύω, ότι είναι πολύ σημαντικό που τέτοιες μέρες θα είμαστε με το κοινό. Θα δώσουμε και θα πάρουμε χαρά!».

Δημήτρης Βλάχος: «Φέτος έχω κανονίσει να πάω με την παρέα μου στην Αυστρία. Θα πάμε στη Βιέννη, στο Ζάλτσμπουρκγ. Δεν έχω ξαναπάει και μου έχουν πει ότι τα Χριστούγεννα εκεί είναι μαγικά. Θα μείνουμε περίπου μία εβδομάδα και, φυσικά, επειδή λάτρης των sports, θα δοκιμάσω να κάνω ή snowboard ή κάτι τέτοιο. Εύχομαι να περάσουμε καλά και όλος ο κόσμος να μη χάνει το χαμόγελο και την ελπίδα του».


Αργύρης Αγγέλου: «Ενώ τα Χριστούγεννα μου αρέσουν πολύ σαν γιορτή, η αλήθεια είναι ότι φέτος, δεν θα τα χαρώ και πολύ! (γελάει). Πλάκα κάνω. Έχω διπλές παραστάσεις και για το “Μαικ το φασολάκη” και στα “Βαφτίσια”. Οπότε δεν θα φύγω, δε θα πάω κάπου, θα είμαι εδώ στην Αθήνα! Χριστούγεννα με τον κόσμο!»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν και δεν έχω κανονίσει να κάνω κάποιο ταξίδι, είναι σίγουρο ότι θα ανέβω στην πατρίδα μου, στις Σέρρες -κάποιες μέρες μέσα στη γιορτινή περίοδο-, για να γιορτάσω μαζί με τους γονείς και την οικογένειά μου».

Άκης Πετρετζίκης: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχω κανονίσει ακόμη να κάνω κάτι. Δουλεύω κιόλας! Δεν ξέρω, μπορεί τελευταία στιγμή να φύγω, για πολύ λίγο, κανένα μικρό ταξιδάκι, ή να ανέβω στους δικούς μου στη Θεσσαλονίκη».

Δούκισσα Νομικού: «Φέτος δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο! Θα μείνω, εδώ στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά μου. Εύχομαι σε όλους να περάσουν όμορφες και αληθινές στιγμές, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν. Υγεία και πολλά χαμόγελα σε όλους μας!»

 www.yupiii.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ