2012-12-25 08:53:09
Φωτογραφία για Στην Άρτα έπιασαν τον παραχαράκτη της Αιτωλοακαρνανίας
Πλούσιος με μια… περιοδεία στη δυτική Ελλάδα σκόπευε να γίνει ο 48χρονος παραχαράκτης που αναζητούσαν οι αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία, όπου έκανε ψώνια πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ! Ο Αθηναίος δράστης έφτασε ως την Άρτα, όπου οι άνδρες της Ασφάλειας έβαλαν τέλος στη δράση του.

Ο δράστης είχε πληρώσει με χαρτονομίσματα «μαϊμού» σε επτά καφετέριες, βενζινάδικα, παντοπωλεία, ακόμη και σε κατάστημα ειδών υγιεινής στην Αμφιλοχία, τον Εμπεσό, τον ορεινό Βάλτο και την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, αλλά ένα από τα θύματά του κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και να τον δώσει στους αστυνομικούς.

Πριν ξεκινήσει τη δράση του στα χωριά της Άρτας, εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων που θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Τα «πέτσινα» ευρώ που μοίραζε δεξιά κι αριστερά, βρέθηκαν ένα- ένα και θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ ερευνάται αν είχε αναπαράγει και άλλα.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ