2012-12-25 05:19:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρει Νέο Ηράκλειο On Ice
Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους βρεθούν στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου στον ΗΣΑΠ καθώς ο Δήμος για πρώτη φορά διοργάνωσε το Ηρακλειο On Ice. Φέτος λοιπόν ήταν σειρά του Ηρακλείου να διοργανώσει Χριστουγεννιατικες εκδηλώσεις και να αποδείξει οτι δεν εχει τίποτα να ζηλέψει από τους υπόλοιπους Δήμους.

Αναλυτικότερα λοιπόν πάνω στην πλατεία βλέπουμε το παγοδρόμιο των μεγαλύτερων διαστάσεων σε ολόκληρα τα βόρεια προαστεια, Carousel για τα μικρά παιδάκια καθώς και πολλά κερματοφορα παιδικά μηχανηματα που προσφερουν απειρη διασκεδαση στους μικρους μας

φίλους. Για τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν πάλι προνοήσει καθως υπαρχουν μπασκετες, χοκευ, ποδοσφαιρακια κλασσικα και πολλά ακόμη μηχανήματά που προσφέρουν ψυχαγωγία σε μικρούς κ μεγάλους φίλους. Σε ολα αυτα συμπεριλαμβάνονται πολλά δώρα κ πολλές εκπλήξεις.

Μάλιστα η ιδέα προχώρησε ακόμη παραπάνω ώστε πάνω στην πλατεία υπάρχουν σπιτάκια με ζαχαρωτά, λουκουμάδες κ γλυκές απολαύσεις!

Τέλος βλέπουμε τρενάκι πάνω σε ράγες όπου μικροί και μεγαλοι ανεβαινουν κ σκοποβολη για τους μεγαλυτερους.

Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμο Νεου Ηρακλειου που εντυσε τη πλατεία στα γιορτινά ώστε να προσφέρει χαρά στο κόσμο κ συμβάλλοντας ώστε το αντίτιμο των παροχών να είναι το ελάχιστο δυνατό.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ