2012-12-24 21:33:05
Φωτογραφία για Λατρεύουμε: Christina Centenera - Το πιο hot όνομα στην ατζέντα της μόδας
Η fashion editor της Vogue Αυστραλίας δημιουργεί μόδα με κάθε της εμφάνιση, ενώ το blog της είναι μια βίβλος στυλ.

Μπορεί να είναι μικροσκοπική, αλλά το στυλ και η άποψή της για τη μοδά, έχει γιγαντώσει τη φήμη της ανάμεσα στους fashionistas. Η γνώμη της για τις κολεξιόν που παρουσιάζονται στα fashion week των μητροπόλεων της μόδας είναι ολοένα και πιο σημαντική, ενώ σε κάθε της εμφάνιση τα φλας αστράφτουν..

Δε μιλάμε παρά για την Christine Centenera.

H Christine Centera ξεκίνησε ως στυλίστρια για να εξελιχθεί σύντομα στην πολυσυζητημένη και ultra stylish fashion editor του Harper Harper Αυστραλίας, ενώ σήμερα είναι η senior fashion editor της Vogue Αυστραλίας και το blog της στο site του περιοδικού είναι από τα πλέον δημοφιλή ανάμεσα στους λάτρεις της μόδας, καθώς εκεί η Christine δοκιμάζει και προτείνει τα πάντα, από τα παπούτσια για το 2013 μέχρι ένα νέο κούρεμα.


Έχει γίνει γνωστή για το υπέροχο γούστο της και τις πολύ κομψές και ιδιαίτερες εμφανίσεις της, ενώ έχει φωτογραφηθεί από τους Garance Dore και Scott Schuman του The Sartorialist.

Αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι οι Theres Rawsthorne και Pierre Hardy, ενώ δηλώνει φανατική λάτρης των τζιν Ksubi.

Η Christine είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύεται ο Kanye West για να δημιουργήσει τη πρώτη σειρά γυναικείων ρούχων του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Παρίσι στην εβδομάδα μόδας για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2011-2012. Στο φιλόδοξο project τους συμμετέχει και η βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια Louise Goldin.

Κάθε εμφάνιση της Christine είναι ένα... μάθημα στυλ για το πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε κάθε στυλ με κομψό, ανεπιτήδευτο και πολύ σύγχρονο τρόπο. Πάρε ιδέες Previous

Previous

Previous

Previous

Previous

Previous

Previous

Γωγώ Φαρμάκη

http://www.myflashbackfashion.com

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ