2012-12-24 13:47:06
Φωτογραφία για Μενεγάκη, Βανδή, Βίσση, Παπαρίζου πουλάνε τα σπίτια τους
Οικονομικές δυσκολίες, χωρισμοί, νέοι δεσμοί και προτάσεις από Ρώσους επιχειρηματίες στις οποίες δεν μπορείς να πεις όχι, αποτελούν τους κύριους λόγους που οι πλέον επώνυμες κυριές της σόουμπιζ αποφάσισαν να πουλήσουν τα σπίτια τους.

Πωλητήριο στο σπίτι της στη Χαλκιδική -που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες περιγράφεται πλέον ως «ερειπωμένο»- φέρεται να έχει βάλει η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά. Στην περίπτωση της διάσημης παρουσιάστριας λόγος φαίνεται να είναι ο έρωτας, καθώς η Ελένη Μενεγάκη ψάχνει ταυτόχρονα ακίνητο στην Άνδρο.

Στα πλαίσια του ίδιου ρεπορτάζ αποκαλύπτεται η επιθυμία της Δέσποινας Βανδή να πουλήσει -εξαιτιάς οικονομικών δυσκολιών- την επαυλή της στην Κηφισιά προκειμένου να μετακομίσει στο σπίτι που επιθυμεί να νοικιάσει στο Καβούρι.

Ενώ η απόφαση της Άννας Βίσσης να πουλήσει το εξοχικό της στην Κύπρο (έναντι 250.000 ευρώ) έχει να κάνει με το γεγονός ότι το χρησιμοποιεί ελάχιστα και αυτό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.


Ίσως όλες οι παραπάνω να άντλησαν έμπνευση από τα 2.5 εκ. ευρώ που πούλησε η Καίτη Γαρμπή τις δυο πολυτελέστατες κατοικίες της στο Κεφαλάρι σε Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματία.

Ενώ εξίσου υψηλή είναι η τιμή (2,7 εκ. ευρώ) που ζήτησε η Όλγα Τρέμη για να μετακομίσει από την νεοκλασσική κατοικία της στην οδό Ρηγίλλης.

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για τα περιττά ακίνητα που επιθυμεί να διώξει από πάνω τους το ζεύγος Μαστροκώστα-Δέλλας. Συγκεκριμένα ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη και δυο μεζονέτες στην Αράχωβα.

Ενώ το ποσό που -λόγω του χωρισμού τους- ζητά το πρώην ζεύγος Παπαρίζου-Μαυρίδη για την μεζονέτα τους στην Γλυφάδα αγγίζει το 1 εκ. ευρώ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ