2012-12-24 09:44:03
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Μετά τη μικρή χαλάρωση που περιελάμβανε το χθεσινό (23/12) πρόγραμμα του Ολυμπιακού από σήμερα (24/12) ο ρυθμός θα ανέβει και πάλι.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε χθες «ανάσες» στους παίκτες του μετά το ταξίδι τους στην Καβάλα και τη νίκη στον ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, από σήμερα (24/12) όμως οι «στροφές» θα αυξηθούν και πάλι, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κάχα Λαμποράλ, στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας (27/12, 21.30). Η δυσκολία της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης απέναντι στους Βάσκους δεν τους επιτρέπει το παραμικρό σημάδι χαλάρωσης, παρά το εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ξεκίνησε από χθες (23/12) την ανάλυση του αντιπάλου, αφού ο 47χρονος τεχνικός θέλει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο διαβασμένος. Η Κάχα Λαμποράλ, άλλωστε, παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ο Γιαν Τάμπακ, ενώ παράλληλα ενίσχυσε την περιφερειακή γραμμή της με τον Ομάρ Κουκ
. Στο Λιμάνι γνωρίζουν καλά πως η αναμέτρηση της Πέμπτης (27/12) δεν θα έχει καμία σχέση με τους δύο αγώνες που έδωσαν οι δύο ομάδες στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, και στις οποίες η ελληνική ομάδα πέτυχε ισάριθμες νίκες, και προετοιμάζονται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Παράλληλα, η βαρύτητα του ιατρικού επιτελείου των ερυθρόλευκων έχει πέσει πάνω στον Έισι Λο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Καβάλα το Σάββατο (22/12), αλλά αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη (26/12) για τη Βιτόρια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ