2012-12-24 00:23:09
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Μετά τον Τζαμέλ Αμπντούν και ο Ραφίκ Τζιμπούρ αναμένεται να παραμείνει κάτοικος... Ελλάδας και στην περίοδο του Κόπα Άφρικα, λύνοντας τα χέρια του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η πληροφόρηση που έρχεται από την Αλγερία είναι πως δύσκολα ο Τζιμπούρ θα μπει στην 23άδα της Εθνικής για την διοργάνωση του Κόπα Άφρικα. Τα δεδομένα δείχνουν... ανατροπή και πως ο Αλγερινός φορ δεν αποτελεί πια βασική εφεδρεία του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και το ενδεχόμενο νέας διαφοροποιήσεις όμως την δεδομένη στιγμή ο «τρομοκράτης» έχει σχετικά λίγες πιθανότητες να μπει στους εκλεκτούς.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι πέραν του Αμπντούν ο Ολυμπιακός λογικά θα διατηρήσει στο δυναμικό του και τον Τζιμπούρ στην περίοδο διεξαγωής του Κυπέλλου Αφρικής. Κάτι που αναμφίβολα εξυπηρετεί απόλυτα τους ερυθρολεύκους διότι πολύ απλά δεν ήθελαν να χάσουν κανέναν εκ των δύο παικτών για περίπου έναν μήνα. Σημειωτέον πρόκειται για ένα διάστημα όπου οι Πειραιώτες θα έχουν υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν θα τους βοηθούσε καθόλου να χάσουν δύο βασικά τους «όπλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ