2012-12-23 11:05:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Ελπίδες να ζεσταθεί η αγορά
Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας, ενόψει των Χριστουγέννων και οι έμποροι ευελπιστούν να εισρεύσουν έστω και λίγα χρήματα στα ταμεία τους, καθώς η αγορά είναι ιδιαίτερα "παγωμένη'.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργος Ρώρος, τις τελευταίες ημέρες η εικόνα της αγορά είναι λίγο καλύτερη σε σύγκριση με αυτή του αμέσως προηγούμενου διαστήματος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει άλλες εορταστικές περιόδους.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας μιλά για μείωση μέχρι στιγμής, της κίνησης σε ποσοστό 50% ακόμα και από τα περσινά Χριστούγεννα, που ήταν ήδη πολύ δύσκολη η οικονομική κατάσταση της χώρας και των νοικοκυριών.

Παρόλα αυτά σήμερα και αύριο οι έμποροι περιμένουν να κινηθεί καλύτερα η αγορά μιας και αρκετοί κάνουν αγορές την τελευταία στιγμή

Οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, αναφέρει ο κ. Ρώρος , ενώ "ελπίζουμε σήμερα και αύριο οι καταναλωτές με τα όποια χρήματα διαθέτουν να κάνουν τις αγορές τους από τα τοπικά καταστήματα, γιατί εμείς επενδύουμε εδώ, αφήνουμε τα χρήματά μας στην πόλη".

Σήμερα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10.30 - 06.30 μμ. ενώ τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, επίσης με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ