2012-12-23 10:37:50
Φωτογραφία για Και πάλι Εστράδα στο προσκήνιο
Επιστρέφει στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα το όνομα του Χιλιανού χαφ της Μονπελιέ, Μάρκο Εστράδα ο οποίος φέρεται να προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό που δείχνει να «ψάχνεται» και πάλι για την περίπτωσή του.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 29χρονο πλέον Χιλιανό χαφ της Μονπελιέ, Μάρκο Εστράδα, χρονολογείται στα δύο χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφερθεί ζεστά για την απόκτησή του, όμως η υπόθεση ουδέποτε προχώρησε. Πλέον, όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του ο «Γαύρος», το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι ο Ολυμπιακός μαζί του είναι ορατό, αφού φέρεται να προτάθηκε και πάλι.

Την ίδια ώρα, ο Θρύλος είναι γνωστό ότι ψάχνει για κάτι καλό στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι και πάλι απλά για τον Χιλιανό. Η Μονπελιέ άλλωστε δεν είναι η πιο… εύκολη ομάδα στον κόσμο στις διαπραγματεύσεις, αφού όταν πουλάει το κάνει μόνο για να αποκομίσει σημαντικό κέρδος.


Προ διετίας ο Εστράδα κοστολογούταν από την ομάδα του στα 3 εκ. ευρώ και το ποσό αυτό δύσκολα θα πέσει, αφού μεσολαβεί και μια… κατάκτηση πρωταθλήματος για τη Μονπελιέ και παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Αντιθέτως, τα θετικά στην υπόθεση είναι ότι αφενός ο Εστράδα ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό πριν δύο χρόνια, οπότε πιθανότατα θα είναι και τώρα «σύμμαχος» αν φυσικά οι ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, ενώ παράλληλα υπάρχει στη μέση και το θέμα του συμβολαίου του. Λήγει το 2013 και προς ώρα αρνείται να υπογράψει την ανανέωση που του έχει προτείνει η Μονπελιέ.

katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προχωράει για Ντε Βινσέντι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προχωράει για Ντε Βινσέντι
ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ