2012-12-23 09:58:19
Φωτογραφία για Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ... «ΔΙΩΧΝΕΙ» ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Ο Τζαμέλ Αμπντούν δήλωσε ότι δεν θα πάει με την Εθνική Αλγερίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, εξαιτίας του τραυματισμού του, μόνο που αυτή η απόφασή του μπορεί να στείλει τον... Ραφίκ Τζιμπούρ στη διοργάνωση!

«Ντόμινο» ενδέχεται να προκαλέσει η πιθανή απουσία του Τζαμέλ Αμπντούν από την εθνική Αλγερίας, όπου είχε κληθεί από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για το Κόπα Άφρικα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, δήλωσε πως αδυνατεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον τελευταίο αγώνα των ευθρόλευκων με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο 26χρονος παίκτης προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο τουρνουά, εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή στον τραυματισμό του (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), αλλά και πάλι δεν θα μπορούσε να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του, αφού δεν θα έχει προλάβει να επανέλθει πλήρως.

Ωστόσο, η δήλωση-άρνηση του Αμπντούν είναι πιθανό να επηρεάσει τον Ραφίκ Τζιμπούρ, σύμφωνα με το "sport-fm.gr".

Ο «τρομοκράτης» έμεινε στους… στους εφεδρικούς του Βόσνιου ομοσπονδιακού τεχνικού και εάν κάποιος τραυματιζόταν ή άλλαζε γνώμη, τότε είναι πιθανό να τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή.

Έτσι δεν αποκλείεται τελικά ο 28χρονος φορ να είναι ο αντικαταστάτης του Αμπντούν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ