2012-12-23 08:34:20
Φωτογραφία για 50-50 για Μπάγεβιτς
Μέρα εξελίξεων είναι η σημερινή για τον Ατρόμητο αφού ο Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του καλούνται να αποφασίσουν αν θα κάνουν δεκτή την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ομάδας.

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στο Περιστέρι ο 64χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του και πλέον είναι στο χέρι του προέδρου του Ατρομήτου αν θα την δεχθεί ή όχι.

Ο Γιώργος Σπανός μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κυπέλλου και τον αποκλεισμό-σοκ αποχώρησε σκασμένος αμέσως από το γήπεδο και την Κυριακή (23/12) καλείται ήρεμος να αποφασίσει αν θα δεχθεί την παραίτηση του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Από τους κύκλους της ομάδας πάντως, διέρρευσε ότι οι πιθανότητες παραμονής του Μπάγεβιτς στην ομάδα του Περιστερίου είναι 50-50, καθώς ο πρόεδρος δεν θέλησε να πάρει κάποια απόφαση εν θερμώ.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δύσκολα ο 64χρονος προπονητής θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο την Κυριακή αναμένονται οι εξελίξεις μετά τη συνάντηση που θα έχουν ο Γιώργος Σπανός με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ