2012-12-22 21:47:03
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος φλερτάρει με την Άννα
Όσοι άκουσαν προσεκτικά αυτά που είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ για ζητήματα εκπαίδευσης, δεν μπορούσαν παρά να… κοντοσταθούν, στις επαινετικές αναφορές για το έργο της Άννας Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας το Κίνημα να ακρωτηριάζεται από κορυφαία στελέχη, και να δημιουργείται απέναντί του μια δεξαμενή αμφισβήτησης, δρομολογεί ένα πολιτικό “φλερτ” με την άλλοτε “προστατευόμενη” του Κώστα Σημίτη, που αναμένεται να του προσφέρει βαθιές στρατηγικές ανάσες, εφόσον υλοποιηθεί.

Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει το δικό της ακροατήριο στον χώρο της Κεντροαριστεράς, που μπορεί να βάλει “φρένο” στις διαρροές από το ΠΑΣΟΚ προς την ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και προς τη Δημοκρατική Αριστερά.

Μετά μάλιστα και από την αποχώρηση Λοβέρδου, με τον οποίο αποτέλεσε στο παρελθόν “δίδυμο” έστω και συγκυριακά, η Άννα Διαμαντοπούλου μπορεί πλέον να αυτοπροσδιοριστεί ως το αδιαφιλονίκητο Νο2 του ΠΑΣΟΚ.

Μπροστά και από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος άλλωστε διατηρεί με συνέπεια αποστάσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χωρίς ωστόσο την ίδια στιγμή να βρίσκεται κοντά στον Ανδρέα Λοβέρδο.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ρωτήστε τον Σαββίδη»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ρωτήστε τον Σαββίδη»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ