2012-12-22 11:44:06
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ Ο ΑΒΡΑΑΜ!
Ηταν το 36ο λεπτό στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 8 Ιουνίου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναγκαζόταν να αποχωρήσει απο τον αγωνιστικό χώρο έχοντας χτυπήσει αρκετά λεπτά νωρίτερα. Στο άκουσμα της ζημιάς που είχε πάθει ο κορυφαίος Ελληνας αμυντικός άπαντες «πάγωσαν». Ρήξη χιαστών για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που θα αναγκαζόταν να μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης χάνοντας έτσι όλο το πρώτο μισό της σεζόν μέσα στο 2012!

Λίγες ημέρες πριν από το 2013, 6,5 μήνες μετά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δείχνει έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή με τα ερυθρόλευκα στους αγωνιστικούς χώρους! Ο σκληροτράχηλος αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας μετράει ήδη αντίστροφα έχοντας ολοκληρώσει ουσιαστικά το στάδιο της αποθεραπείας του μετά από επίπονες προσπάθειες και συνεχόμενες ειδικές θεραπείες και στο εξωτερικό και ετοιμάζεται μέσα στο 2013 να επιστρέψει πιο δυνατός.


Για τον Αβραάμ η «μάχη» που έδωσε όλο αυτό το διάστημα ήταν μεγάλη, η πιο δύσκολη στην έως τώρα καριέρα του, έχοντας πάντα στο πλευρό του όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να βγει νικητής. Ατελείωτες ήταν οι ώρες που πέρασε ακόμη και το τελευταίο διάστημα ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δουλεύοντας με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να μπορέσει να ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό του τραυματισμό και να μπορέσει μέσα στο 2013 να είναι παρών και να τεθεί στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Βεβαίως ο τρόπος με τον οποίον θα μπει στην ομάδα θα είναι συντηρητικός, καθώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό, όμως πλέον το ζητούμενο απλά είναι πότε θα τον δούμε και πάλι να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα. Με την επιστροφή από την άδεια των Χριστουγέννων ο Αβραάμ θα ανεβάσει στροφές και θα αρχίσει σταδιακά να μπαίνει με την ομάδα με το πλάνο αυτή τη στιγμή να τον θέλει απολύτως έτοιμο και στον βαθμό της ενσωμάτωσης με την ομάδα (εννοείται και ιατρικά) το πολύ στα μέσα του Ιανουαρίου.

Αυτό άλλωστε που έλεγαν στο Ρέντη, σύμφωνα με το "sentragoal.gr", ήταν πως αν υπήρχε ανάγκη, χωρίς ρίσκο για τον παίκτη, θα μπορούσε από τις αρχές του Ιανουαρίου να τεθεί στη διάθεση του Ζαρντίμ. Ο στόχος για τον Αβραάμ που επιστρέφει είναι να παίξει το πρώτο του παιχνίδι μέσα στον πρώτο μήνα του 2013 και βεβαίως να είναι πανέτοιμος και αγωνιστικά -καθώς το διάστημα που έμεινε εκτός προπονήσεων είναι μεγάλο- μέσα στον Φεβρουάριο για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς με τη Λεβάντε. Ο Αβραάμ βεβαίως θα δηλωθεί από τον Ολυμπιακό στη λίστα της UEFA για το Γιουρόπα Λιγκ έτοιμος για μεγάλα ματς όπως μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πανίσχυρος στην άμυνα!

Η επιστροφή του Αβραάμ ισχυροποιεί στο μέγιστο την αμυντική γραμμή και δη το κέντρο της, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποκτά έναν ευχάριστο "πονοκέφαλο". Πόσο μάλιστα από τη στιγμή που οι Μανωλάς, Σιόβας και Κοντρέρας, αλλά και ο Παπάζογλου όσο χρησιμοποιήθηκε, κάλυψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την απουσία του διεθνούς άσου. Με τον Μανωλά να έχει κλέψει την παράσταση έως τώρα αποδεικνύοντας πως μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει τον... νέο Αβραάμ, τον Σιόβα να δείχνει σχετική σταθερότητα και λύσεις όποτε χρειάστηκε και τον Κοντρέρας να βοηθάει με την πείρα του (έχοντας χάσει πόντους από τον τραυματισμό του και μετά καθώς επέστρεψε με κακές παρουσίες) η επιστροφή του Αβραάμ δίνει μια πληρότητα στη νευραλγική θέση του κέντρου της άμυνας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπριντ για την απλή αναλογική
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπριντ για την απλή αναλογική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ