2012-12-22 11:02:06
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ... ΑΗΤΤΗΤΟΙ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε σε πορτογαλικά ΜΜΕ και τόνισε πως πρώτος και κύριος στόχος του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων, Lusa, τόνισε πως περιμένει ακόμη πιο ισχυρό τον Ολυμπιακό το 2013 και πιστεύει πως μπορεί να πετύχει το στόχο του, που είναι να πανηγυρίσει χωρίς απώλειες το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

«Θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί τον Γενάρη, ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος του συλλόγου μας, είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ύστερα, θα κοιτάξουμε και τα ρεκόρ, που είναι να τερματίσουμε αήττητοι», τόνισε ο Ζαρντίμ ο οποίος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και την επιρροή της στο ποδόσφαιρο «Πλέον το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα μέσο να ξεφύγει κάποιος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ευθύνες μας και τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό καθώς έρχονται και μας βλέπουν οι οπαδοί μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ