2012-12-22 09:48:09
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΑΥΤΟ... ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΙΝΟ
Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο δουλεύει σκληρά στο Ρέντη, δείχνει να εγκλιματίζεται στον Ολυμπιακό και στις απαιτήσεις της ομάδας και αν συνεχίσει έτσι, θα αποδειχθεί πολύτιμος στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κολομβιανού εξτρέμ, Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο ταχύτατος πρώην παίκτης της Μονακό και της Γαλατά, προπονείται εδώ και καιρό με τον Ολυμπιακό και από τα τέλη Ιανουαρίου θα μπορούμε να δούμε τον Κολομβιανό εν δράση!

Μέχρι στιγμής, όλοι στο Ρέντη, έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον 25άχρονο όπως αναφέρει το «ΦΩΣ». Τι έχουν δει και έχουν ξεχωρίσει πάνω του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα;

Αρχικά, την καταπληκτική τεχνική του. Με τη μπάλα στα πόδια του, ο Πίνο κάνει σπουδαία πράγματα, είναι αυτό που λέμε... ζογκλέρ! Βέβαια, όπως είναι λογικό, στους προπονητές δεν αρέσουν μόνο τα «τακουνάκια» και τα... τσαλίμια!


Ακόμα ένα θετικό στοιχείο, είναι η εκρηκτικότητά του. Το «ξεπέταγμα» που δεν έχουν πολλοί στους ερυθρόλευκους, σε τέτοιο βαθμό. Αυτό, έχει σημειωθεί από τον Ζαρντίμ και τους συνεργάτες του.

Η ταχύτητα, είναι ακόμα ένα από τα αρκετά προσόντα του Πίνο. Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο προσόν, του έδωσε την ευκαιρία να κάνει την καριέρα στην Ευρώπη σε ομάδες όπως η Μονακό και η Γαλατασαράι.

Τέλος, το γεγονός πως δοκιμάζει τα πόδια του από οποιαδήποτε απόσταση, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει. Οι ερυθρόλευκοι τη φετινή χρονιά σκοράρουν είτε από στημένες φάσεις, είτε μέσα από την περιοχή. Τα σουτ από μακρινή απόσταση-κυρίως εκτός περιοχής-μπορεί να τα προσφέρει ο Κολομβιανός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ