2012-12-22 08:20:39
Φωτογραφία για Ο Αντελίνο θέλει, αλλά...
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο διακαής πόθος τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης στον ΠΑΟΚ, αλλά παρά και την επιθυμία -όπως φαίνεται- του παίκτη, το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να ξεπεραστεί.

Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μιας και το Σάββατο θα βαφτίσει την κόρη του, έχοντας καλέσει και αρκετό κόσμο από την οικογένεια του «δικεφάλου».

Την Παρασκευή μάλιστα γευμάτισε μαζί με τους Τσιαστιακόφ και Γκοντσάρεβα, δείχνοντας τόσο στις συζητήσεις που είχε μαζί τους, όσο και κατά την επίσκεψή του στην Τούμπα πως και ο ίδιος θα ήθελε να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Το να θέλουν η... νύφη και ο γαμπρός βέβαια δεν αρκεί για να γίνει ο «γάμος» στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις της... πεθεράς. Τον ρόλο της τελευταίας δεν έχει άλλη από την Βόλφσμπουργκ, οι οποία φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλες απαιτήσεις -για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ- για να παραχωρήσει τον παίκτη της. Αυτό εξάλλου που την «καίει» αυτή τη στιγμή είναι να βρει προπονητή.


Ήδη η γερμανική ομάδα έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που δέχτηκε από τον Τσιστιακόφ, στη συνάντηση που υπήρξε με τον Κλάους Άλοφς το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα το «δεξί χέρι» του Ιβάν Σαββίδη πρότεινε να χαριστούν οι 500.000 ευρώ που αντιστοιχούν στον όρο που υπήρχε σε περίπτωση που ο Βιεϊρίνια έπιανε τις 15 συμμετοχές και παράλληλα να μπει οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του.

Η υπόθεση πάντως παραμένει ανοιχτή και στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να παρατήσουν εύκολα την υπόθεση της επιστροφής του Πορτογάλου, ενώ θεωρείται αρκετά πιθανό ένα νέο ταξίδι του Τσιστιακόφ στη Γερμανία.

* Η φώτο είναι από το paokfc

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ