2012-12-22 01:25:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Εποχή της κουκούλας στο Δήμο - Ζητούν από εργαζόμενους να γίνουν δηλωσίες
Οι μάσκες στο Δήμο της Πάτρας γύρω από το ποιοι είναι υπέρ των απολύσεων και της τρομοκράτησης των εργαζόμενων έπεσαν.

Η Δημοτική Αρχή με ένα απίστευτο έγγραφο που υπογράφει ο γ.γ. του Δήμου κ.κ. Καρβελάς – προσωπική επιλογή του Δημάρχου για την συγκεκριμένη θέση – ζητά από τους εργαζόμενους να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις με τις οποίες θα ενημερώνουν αν συμμετείχαν ή παρεμποδίστηκαν να εργαστούν στη διάρκεια των καταλήψεων.

Οι εργαζόμενοι έχουν τρεις επιλογές προκειμένου να διαλέξουν τον τρόπο φακελώματός τους και της ομηρίας τους.

Στην πρώτη καλούνται γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του σχετικού νόμου, να δηλώσουν πως «Γνωρίζουν ότι έλαβαν μέρος στην κατάληψη της …» αναφέρονται οι σχετικές ημερομηνίες.

Στη δεύτερη περίπτωση καλούνται να κάνουν γνωστό πως «Δεν έλαβαν μέρος στις καταλήψεις των Δημοτικών κτιρίων» και στην τρίτη περίπτωση ο γραμματέας του Δήμου κ .Καρβελάς, που είναι προσωπική επιλογή του Δημάρχου της Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους να καταδώσουν τους συνδικαλιστές του Δήμου, καθώς τους ζητά να αναφέρουν πως «έλαβαν μέρος στην κατάληψη εξαναγκαζόμενοι γιατί παρεμποδίστηκαν από μέλη του σωματείου.!!!


Σε δηλώσεις τους στο patrastimes.gr οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δήμο της Πάτρας έκαναν λόγο για φασιστική νοοτροπία του γραμματέα του Δήμου, ο οποίος εκτελεί εντολές της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου του Δημάρχου προσωπικά, κάνοντας παράλληλα λόγο για μάσκες που έπεσαν.

Σε δηλώσεις του στο Patrastimes.gr το μέλος του Δ.Σ. στο σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Κ. Ροπαλίδης τόνισε πως από την Δημοτική Αρχή γίνεται προσπάθεια να μετατραπούν οι εργαζόμενοι σε καταδότες, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει προσωπική ευθύνη και ότι ήδη το σωματείο με έγγραφό του "ενημερώνει τους συνεργάτες του κ. Mανιτάκη και της συγκυβέρνησης στην Πάτρα, πως τις καταλήψεις της έκανε η ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι Συνελεύσεις των εργαζομένων".

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ