2012-12-21 23:36:06
Φωτογραφία για Νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών δικαιώνει υπαλλήλους
Με απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών στις 21-12-2012 εκδόθηκε προσωρινή διαταγή για παραμονή στην Υπηρεσία με πλήρεις αποδοχές δυο υπαλλήλων (Ι.Δ.Α.Χ. ειδικότητας Δ.Ε. Διοικητικού) της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Δ.Ε. που προσέφυγαν κατά της απαράδεκτης, αυταρχικής και αντισυνταγματικής διάταξης του Ν.4093/21012 και των μεταγενέστερων Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜ.ΑΡ. με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και της τρόικας. Η δικάσιμος για την εξέταση των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε στις 6-3-2013.

Οι παραπάνω νομοθετικές διατάξεις οδηγούν σε μαζικές διαθεσιμότητες – απολύσεις με στόχο την περαιτέρω διάλυση του δημοσίου τομέα και την απαξίωσή του σε επίπεδο κεντρικής και τοπικής διοίκησης.

Στη διαδικασία της εξέτασης του αιτήματος των συναδέλφων παρίστατο αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου μας ενώ παρενέβησαν υπέρ των συναδέλφων ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μεταφέροντας την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για την εξακολούθηση αποδοχής των προσφερομένων υπηρεσιών από τους υπαλλήλους και η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Νίκη Βασιλοπούλου τονίζοντας την ανάγκη παραμονής των συναδέλφων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών .

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αχαϊας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα και δραστηριότητα όλους τους συναδέλφους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ