2012-12-21 20:48:00
Φωτογραφία για Ζήτησε μεταγραφή ο Καλτσάς
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από την Βέροια ο Νίκος Καλτσάς που με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Αρβανιτίδη, ζήτησε να φύγει.

Ο Νίκος Καλτσάς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργο Αρβανιτίδη, ζήτησε να φύγει από το ρόστερ της ομάδας.

Με την κίνησή του αυτή ο 22χρονος που το καλοκαίρι είχε υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα για να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Άρη.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει ο Καλτσάς ζήτησε με την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Αρβανιτίδη, ζήτησε να μείνει ελεύθερος ή να δοθεί σε άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Δείγμα ότι δεν τις καλύτερες των σχέσεων με τον νυν τεχνικό της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που ήταν προπονητής και στην περσινή αγωνιστική περίοδο στην «Βασίλισσα του βορρά». Στο πρωτάθλημα της Football League και στον δρόμο της ανόδου στην Super League.


Ο Καλτσάς που ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην περσινή χρονιά της Βέροιας κάτι ανάλογο ίσχυε και φέτος μέχρι ουσιαστικά που ήρθε ο Καλαϊτζίδης. Μπορεί να έχει αγωνιστεί 14 από τα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά στο τελευταίο με τον Παναθηναϊκό είχε περάσει ως αλλαγή λίγο πριν το 90΄ και με το σκορ στο 3-0.

Κάτι που είχε να κάνει με την εμφάνιση του Καλτσά στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί. Στο πρώτο με τον Θρασύβουλο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που έληξε με σκορ 0-0 ενώ στον χθεσινό επαναληπτικό στην Φυλή ήταν εκτός αποστολής.

Κάπως έτσι φάνηκε να έχει «ραγίσει το γυαλί» μεταξύ των δύο, Καλαϊτζίδη και Καλτσά, και πλέον φαντάζει θέμα χρόνου ο 22χρονος μεσοεπιθετικός να αποτελέσει παρελθόν από την Βέροια οδεύοντας μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός στον Άρη.

Το αν αυτό συμβεί ή όχι είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες όπως και το ποια θα είναι η οριστική απόφαση του ισχυρού άνδρα της Βέροιας για το μέλλον του Καλτσά στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ