2012-12-21 18:31:07
Φωτογραφία για Αγιάλεια: Ο Δήμος καταφεύγει στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την εγκληματική συμπεριφορά ρομά
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας στη συνεδρίασή του στις 18 Δεκεμβρίου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με τη δράση μερίδας ρομά στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου και Σελινούντα του Δήμου Αιγιάλειας:

"Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας, καταδικάζουν τις συνεχείς παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές που παρατηρούνται στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου και Σελινούντα, από ομάδες αθιγγάνων. Ιδιαίτερα τις κλοπές και καταστροφές αντικειμένων μεγάλης αξίας, που εξυπηρετούν δημόσιους και δημοτικούς σκοπούς.

Παράλληλα, καταδικάζουν την αδράνεια των αστυνομικών και άλλων αρμοδίων αρχών, που παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις κανένα μέτρο δεν λαμβάνουν προς αποτροπή των εγκληματικών ενεργειών.

Για τους παραπάνω λόγους αποφασίζουν να ζητήσουν τηνπαρέμβαση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να σταματήσουν οι συνεχείς και διογκούμενες παραβάσεις που έχουν επιφέρει αγανάκτηση και απελπισία στους κατοίκους και δημότες των περιοχών αυτών."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ