2012-12-21 18:12:04
Φωτογραφία για ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τις προσθήκες των Μπανκς – Καπόνο, το Top 16 της Ευρωλίγκας αλλά και τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Αποσπάσματα των όσων είπε ο γκαρντ των «πρασίνων» στο «ΑΡΤ» για:

-το ρόλο του στην ομάδα: «Το ήξερα εξ αρχής πως δεν θα είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Άμα συγκρίνουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με άλλες ομάδες, η διαφορά είναι τεράστια. Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ίσως να έπαιζα περισσότερο, αλλά δεν με νοιάζει έμενα αυτό. Ήρθα στον Παναθηναϊκό με συγκεκριμένο ρόλο, είχα μιλήσει με τον προπονητή πριν έρθω και μου είπε τι ρόλο θα έχω και δεν έχω κανένα παράπονο και δεν νιώθω αδικημένος που ήρθα στην ομάδα».

-τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εξαιρούμε τις δύο ήττες που κάναμε, μία από τον Ολυμπιακό εδώ μέσα και μία εκτός έδρας με τον Ίκαρο που σίγουρα η συγκεκριμένη μας έχει πονέσει πάρα πολύ γιατί αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες ήττες
. Θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είχαμε πει από την αρχή της σεζόν πως η ομάδα ήταν καινούργια. Νέος προπονητής και 12 καινούργιοι παίκτες, οπότε θα ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα να δεθεί πολύ γρήγορα. Θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είμαστε στα τέλη Δεκεμβρίου, έχουμε δέσει σε αρκετά μεγάλο ποσοστό αλλά έχουμε και πολύ μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, οπότε πιστεύω πως μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα, θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

-τον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που δεν πιάνεται. Σίγουρα είναι μια ομάδα που είναι μαζί οι περισσότεροι παίκτες δύο με τρία χρόνια, που είναι πολύ σημαντικό αυτό, άσχετα αν έχει αλλάξει προπονητή. Όταν τον αντιμετωπίσαμε στην αρχή της χρονιάς, εμείς δεν ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, γιατί ήταν καινούργια η ομάδα, αλλά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρό, θα γινόμαστε καλύτεροι. Το μόνο που ίσως να μπορώ να ζηλέψω από τον Ολυμπιακό είναι ότι είναι πολύ καιρό μαζί. Αυτό δεν γίνεται να το αλλάξω. Ο Ολυμπιακός είναι μια σε πολύ κατάσταση, σε εξαιρετική φόρμα αλλά δεν ξέρω αν έχει πιάσει το top. Αυτό όμως που με νοιάζει εμένα είναι η δική μας ομάδα, πιστεύουμε πολύ και θα τα πάμε καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ