2012-12-21 16:33:03
Φωτογραφία για Η Αθήνα φοράει παγοπέδιλα!
Υπάρχει πιο κλασική σκηνή στις αισθηματικές κομεντί, που βγαίνουν στις αίθουσες τέτοια εποχή, από αυτή που δείχνει το ζευγάρι των πρωταγωνιστών να πατινάρουν... ανέμελα, φορώντας σκουφάκια και γαντάκια ζώντας το Christmas spirit;

Και εδώ γεννάται το επόμενο εύλογο ερώτημα: που έμαθαν όλοι αυτοί να πατινάρουν τόσο καλά; Απορία μάλιστα που εντείνεται, αν βρεθείς σε κάποιο παγοδρόμιο και διαπιστώσεις ότι ακόμη και τα μικρά παιδιά μοιάζουν να έχουν γεννηθεί με το χάρισμα του τριπλού άξελ και της πιρουέτας –αυτών που εσύ γνωρίζεις μόνο από τις περιγραφές του Αλέξη Κωστάλα.

Ακολουθώντας τη νέα τάση έκαναν και στην Αθήνα την εμφάνισή τους οι πρώτες πίστες πάγου, και οι απορίες λύθηκαν: το πατινάζ στον πάγο είναι εύκολο, αρκεί να εξασκηθείς δυο-τρεις φορές και να διαθέτεις ένα σχετικό ταλέντο στην ισορροπία. Ένα ακόμη κίνητρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην πρωτεύουσα, και φυσικά όχι μόνο για τους ερωτευμένους.


Το μόνο λοιπόν που πρέπει να κάνετε είναι να οπλιστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση, να επιλέξετε μία από τις παρακάτω περιοχές και ετοιμαστείτε για ιδιαίτερες περιπέτειες στον πάγο.

Πλατεία Συντάγματος: Λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για όλη τη διάρκεια των γιορτών και έχει διάσταση 200 τ.μ.

Στην Τεχνόπολη στο Γκάζι ,στα πλαίσια της εκδήλωσης «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» με ελεύθερη είσοδο στο χώρο και 2€ κόστος χρήσης του παγοδρομίου.

Στην πλατεία Κεραμικού στο Γκάζι με εισιτήριο 9€ την ώρα και 6€ το μισάωρο.

Village Park Ρέντη: Ένα μεγάλο παγοδρόμιο διάστασης 600 τ.μ με κόστος 10€ για απεριόριστο χρόνο τις καθημερινές, για μία ώρα τα σαββατοκύριακα και τις γιορτές ή 8€ αν έχετε δικά σας πατίνια.

Blanos Sports Park :Στον πολυχώρο άθλησης και διασκέδασης των Σπάτων, με γενική είσοδο τις καθημερινές 6€ και 9€ Σαββατοκύριακα και αργίες .

Στο εμπορικό κέντρο Escape στο Ίλιον με είσοδο 10€ για απεριόριστο χρόνο.

Στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis στο Μαρούσι με τιμή εισόδου 10€ μπορείτε να πατινάρετε όση ώρα επιθυμείτε. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η χρήση των παγοπέδιλων.

Στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, σκεπαστό παγοδρόμιο που ξεπερνά τα 1.000 τ.μ. επί της Πειραιώς. Η είσοδος κοστίζει 10€ για όλους, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην πίστα για συνεχόμενη χρήση μία φορά (στην τιμή περιλαμβάνονται τα παγοπέδιλα)

Και τέλος, τα παγοπέδιλά μας θα φορέσουμε και στο Ζάππειο, στο λούνα παρκ Αηδονάκια στο Μαρούσι με 6€ την ώρα, στο Santa Claus Kingdom στο MEC στην Παιανία με ημερήσιο pass 8€, στο Allou fun Park με είσοδο 5€ για απεριόριστο χρόνο, στο Πασαλιμάνι , στο Άλσος Περιστερίου αλλά και την πλατεία Νέας Σμύρνης.

Φύγαμε για άξελ και τόλουπ! Καλές φιγούρες!
roadstory.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ