2012-12-21 15:34:46
Φωτογραφία για Καινοτομία δύο Ελλήνων σαρώνει την Γερμανία
O Τζάκο Καράσσο και ο Ηλίας Παντελάκης, 2 Ελληνές,έχουν φέρει τα πάνω κάτω στις ηλεκτρονικές αγορές και πλέον στοχεύουν την αγορά της Γερμανίας,για να κάνουν την καινοτομία τους γνωστή και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η καινοτομία αυτή ακούει στο όνομα dealingers.com.

Στην εγχώρια αγορά έχουν ήδη ξεκινήσει και πουλάνε επώνυμα προϊόντα με απίστευτες εκπτώσεις που αγγίζουν το 60%.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μπορείτε να βρείτε προϊόντα τεχνολογίας, μόδας αλλά και συσκευές σπιτιού σε απίστευτες τιμές.

Η μέθοδος του dealingers.com είναι μεν καινοτομική αλλά είναι πολύ απλή.

Tο κάθε προϊόν,στην ιστοσελίδα, είναι και μια ξεχωριστή δημοπρασία.

Κάθε προϊόν ξεκινάει με την αρχική τιμή του (με την τιμή λιανικής δηλαδή) και αναλόγως πόσοι χρήστες συμμετέχουν στην κάθε δημοπρασία, τόσο περισσότερο πέφτει και η πραγματική αξία πώλησης. Αξίζει να το δείτε και απο μόνοι σας και να δείτε και τι άλλα προϊόντα έχουν πουληθεί μέχρι και σήμερα!


Η μέθοδος αγοράς είναι κάτι σαν ένα ανάποδο ebay, όπου όσοι περισσότεροι χρήστες συμμετέχουν, οι τιμές μειώνονται αντί να αυξάνονται. Κάθε προϊόν (σε δημοπρασία) ξεκινάει από την αρχική του τιμή, η οποία είναι πάντα ίση με την τιμή λιανικής. Κάτω από την αρχική τιμή υπάρχει μια κρυμμένη πραγματική τιμή πώλησης, η οποία είναι πάντα χαμηλότερη της αρχικής. Εαν ένας χρήστης ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν, θα πρέπει πρώτα να δεί την πραγματική τιμή πώλησης. Κάθε φορά που το κάνει αυτό, μειώνεται αυτόματα η πραγματική αξία κατα ένα ποσό και έχει στη διάθεσή του, 10 δευτερόλεπτα για να αποφασίσει να το αγοράσει. Η δημοπρασία τελειώνει όταν ένας χρήστης, αποφασίσει να αγοράσει το προϊόν στην έκπτωση που έχει δεί, αποκαλύπτωντας την πραγματική τιμή.

Η επανάσταση του ηλεκτρονικού εμπορίου ήρθε! Τώρα, μπορείτε να αγοράζετε πάντα φθηνότερα!

Η ιστοσελίδα αυτή, επαναπροσδιορίζει τους βασικούς κανόνες οικονομίας, σχετικούς με την προσφορά και τη ζήτηση, καθώς η μεγαλύτερη ζήτηση για ένα προϊόν μειώνει την τιμή του αντί να την αυξάνει. Τώρα πια, οι πελάτες ορίζουν την τιμή και όχι το κατάστημα. Κατα κάποιο βαθμό η δυναμική των αγοραστών και τα διαφορετικά επίπεδα ρίσκου του καθενός ορίζουν την τιμή πώλησης κάθε προϊόντος, η οποία πάντα θα είναι χαμηλότερη από αυτή της αγοράς!

Η όλη αυτή διαδικασία είναι βασισμένη και στα κοινωνικά δίκτυα. Χρήστες με πολλούς φίλους, μπορούν να εκμεταλλευτούν το δίκτυό τους και να κερδίσουν δωρεάν credits για κάθε χρήστη που προσκαλούν στην πλατφόρμα. Επίσης κάθε χρήστης που συμμετέχει τη δημοπρασία, μειώνει περεταίρω και την τιμή πώλησης. Συνεπώς, συμφέρει τους χρήστες να κάνουν γνωστή μια δημοπρασία για να αγοράσουν και αυτοί φθηνότερα!

Σύμφωνα με τους ιδρυτές, Τζάκο Καράσσο και Ηλία Παντελάκη, η ιστοσελίδα μόλις λάνσαρε την πρώτη της δημόσια version στην Ευρώπη, και έχοντας κερδίσει αρκετά βραβεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, προγραμματίζει να λανσάρει και στις ΗΠΑ, στις αρχές του 2013.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ