2012-12-21 10:11:30
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΝΟΨΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ... ΠΙΝΟ
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε κατά τη χτεσινή συνάντησή του με τη "Θύρα 7" ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε δανεισμούς κάποιων παικτών της ομάδας και το επόμενο διάστημα θα περιλαμβάνει επαφές ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές αποφάσεις.

Όσον αφορά τους Φετφατζίδη, Βλαχοδήμο υπάρχει η πρόθεση μεγαλύτερης χρησιμοποίησής τους στο δεύτερο γύρο, αλλά για τον "Φέτφα" υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες όπως και από την Έβερτον για δανεισμό του.

Ο Βλαχοδήμος ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, να πάει δανεικός εάν δεν υπάρχει πρόθεση από τον προπονητή να τον χρησιμοποιεί περισσότερο.

Συζητήσεις γίνονται για να πάνε σε άλλες ομάδες και να παίζουν περισσότερο οι Τάτος, Ζαραδούκας, Παπάζογλου, την ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τελειώσει το... «αγκάθι» με τον Ντιόγκο που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.


Όλα αυτά τα ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με την ομάδα να έχει άδεια μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου για τις γιορτές.

Σχετικά με τις ανανεώσεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την πεποίθηση ότι ο Τζιμπούρ θα μείνει, ενώ φαίνεται πως απομακρύνεται πάλι η περίπτωση συμφωνίας με τον Τοροσίδη, κάτι που δεν θέλησε να σχολιάσει ο Μαρινάκης.

Αναφορικά με την κλήρωση του Γιουρόπα με την Λεβάντε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι εντελώς μοιρασμένες. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα βρεθεί φυσικά κοντά στους ερυθρόλευκους στις 14 Φεβρουαρίου και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι στην έδρα της Λεβάντε.

Για τις μεταγραφές, όλα δείχνουν όπως είπε ο ισχυρός άντρας του Θρύλου, ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση πέραν της απόκτησης του Χουάν Πάμπλο Πίνο και την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου από τον τραυματισμό του. Εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική ευκαιρία ή αν παραχωρηθεί κάποιος παίκτης εκτός προγράμματος (υπάρχει ενδιαφέρον π.χ. από την Ουκρανία για τον Φέισα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ