2012-12-21 09:30:04
Φωτογραφία για Σκέψεις για Ντε Βινσέντι-Ναπολεόνι
Δύο είναι οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό από την ελληνική αγορά και συγκεκριμένα ο Σεμπάστιαν Ντε Βινσέντι με τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Όσον αφορά τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ρότσα φαίνεται πως εκτιμάει ιδιαίτερα τα προσόντα του, με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως από τον Γενάρη μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, το γεγονός όμως ότι του οφείλονται και κάποια χρήματα, θα μπορούσε να του δώσει την ελευθέρας του ακόμα και με ένα μικρό ποσό προς τους Ηπειρώτες, όπως αναφέρει το «Goal».

Εξάλλου εκτός από τη δεδομένη ποιότητα του Αργεντινού, εκτιμάται ιδιαίτερα και το νεαρό της ηλικίας του (23 ετών), γεγονός που τον κάνει και εξελίξιμο, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης στο 4-3-3.

Από εκεί και πέρα η συνεργασία του Ναπολεόνι με τον Λεβαδειακό λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη. Το θετικό ωστόσο για τους «πράσινους» είναι ότι αφενός πρόκειται για ελεύθερο παίκτη και αφετέρου δεν έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ. Ανασταλτικό πάντως παράγοντα αποτελεί η ηλικία του, αφού στα 26 του θεωρείται ότι δύσκολα μπορεί να υπάρξει κάποια θεαματική βελτίωση.


Μπορεί και εκείνος πάντως να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της επίθεσης, αλλά θέμα σίγουρα αποτελεί το γεγονός πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να επενδύσουν στον νεαρό Αποστολόπουλο, τον οποίο και πιστεύει πολύ ο Ρότσα. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Πετρόπουλος ανήκει πια στην ΑΕΚ, θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ