2012-12-21 07:29:03
Φωτογραφία για Ειρήνη ή… ανακωχή;
Η μπόρα πέρασε στις σχέσεις Αλαφούζου-Ρότσα, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως το γυαλί έχει ραγίσει και οι ισορροπίες πλέον είναι πολύ λεπτές για να διατηρηθούν.

Γιάννης Αλαφούζος και Χουάν Ρότσα συνεχίζουν τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό μετά τη χθεσινή συνάντηση. Αν και προς τα έξω βγαίνει πως η παρεξήγηση λύθηκε και η κρίση στη σχέση τους εκτονώθηκε, υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως το γυαλί έχει ραγίσει και οι ισορροπίες πλέον είναι πολύ λεπτές για να διατηρηθούν.

Στο ραντεβού που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αργεντινός προπονητής ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ΠΑΕ πως δεν μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει όταν γράφονται μειωτικά σχόλια για την απόδοση παικτών. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κατέστησε σαφές πως δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο από πλευράς διοίκησης, ενώ κάποιες πηγές θέλουν να δεσμεύτηκε στον προπονητή πως θα μιλήσει ο ίδιος στους παίκτες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.


Πάντως κατέστησε σαφές πως είναι επιτακτικά αναγκαίες δραστικές περικοπές στο μπάτζετ ξεκινώντας από παίκτες που δεν κάνουν… απόσβεση. Μάλιστα χθες στη γενική συνέλευση είπε ότι η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει συμβόλαια άνω των 300.000 ευρώ κι όποιος δεν δεχτεί «κούρεμα» θα αποχωρήσει.

Στην κατηγορία των παικτών με αποδοχές άνω των 300.000 ευρώ ανήκουν οι Λέτο, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ και Βιτόλο. Οι δύο Έλληνες της λίστας είναι προ των πυλών της εξόδου, με τον Χριστοδουλόπουλο να φημολογείται πως ήδη έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας. Αντίθετα, ασφαλής θα πρέπει να αισθάνεται ο Σπυρόπουλος που αμείβεται με 250.000 ευρώ το χρόνο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως στον Παναθηναϊκό επανήλθε η ηρεμία. Όμως πολλοί πιστεύουν πως η συνεργασία τους δεν μπορεί να γίνει ξανά όπως πριν και θα είναι «εύθραυστη» σε οποιαδήποτε κρίση ξεσπάσει ξανά στη διάρκεια της περιόδου. Ίδωμεν…
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ