2012-12-21 01:10:37
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Η σημερινή (20/12) κλήρωση του Europa League, σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό, άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους στον ΑΝΤ1.

Το Λεβάντε-Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός-Λεβάντε είναι δύο ιδιαίτερα «εμπορικά» ζευγάρια απ' τα οποία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" στον ΑΝΤ1 περιμένουν την ανάλογη τηλεθέαση, αλλά και τα (επίσης ανάλογα) διαφημιστικά έσοδα (σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο).

Στην πρώτη χρονιά της (νέας) τριετίας τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε με Παναθηναϊκό (στην φάση των ομίλων), συνεχίζει με Ολυμπιακό (στα νοκ-άουτ) και ελπίζει να υπάρξει συνέχεια. Να μπορέσουν, δηλαδή, οι ερυθρόλευκοι να αποκλείσουν την Λεβάντε και να προχωρήσουν με αντίπαλο μία εκ των Ατλέτικο Μ. και Ρούμπιν Κ.

Θα πρέπει να θυμίσουμε, σε κάθε περίπτωση και αν αυτό έχει σημασία (για τους λάτρεις των στατιστικών) ότι ο ΑΝΤ1 έχει καλή (τηλεοπτική) ...παράδοση στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων κόντρα στις ισπανικές, για το Europa League.

Τα παιχνίδια Άρη-Ατλέτικο Μ. (με νίκη των «κίτρινων» σε Θεσσαλονίκη και Ισπανία, 1-0 και 3-2 αντίστοιχα) αποτελούν απόδειξη, για των λόγων το αληθές. Μαλιστα, η εκτος εδρας νίκη του Άρη ήταν η πρώτη ελληνικής ομάδας στην Ισπανία.

Ο ΑΝΤ1 θα αρχίσει να ασχολείται με την οργάνωση των ποδοσφαιρικών βραδιών απ' τα μέσα Γενάρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ