2012-12-20 22:51:30
Φωτογραφία για Η εμπειρία της Βέροιας έκρινε την πρόκριση
Ο επαναληπτικός αγώνας με το Θρασύβουλο αποδείχθηκε πιο εύκολος για τη Βέροια, που σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο νίκησε στη Φυλή με 2-0 (35΄ Πέρεζ, 84΄ Ολαϊτάν) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην εμπειρία και στη διαφορά ποιότητας των φιλοξενούμενων συγκριτικά με τον, φιλότιμο πάντως, αντίπαλό τους. Η Βέροια παρέταξε πλήρη σύνθεση, αφού το εντός έδρας 0-0 από την πρώτη αναμέτρηση έκρυβε κινδύνους.

Επιπροσθέτως, η μακεδονική ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αποτελέσει το δεύτερο θύμα έκπληξης μετά το χθεσινό αποκλεισμό του Πανιωνίου, «μηδενίζοντας» τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησαν με το παιχνίδι τους εναντίον του Παναθηναϊκού.

Τις βάσεις για την πρόκριση έβαλε ο Πέρεζ στο 35΄, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής, ενώ την «ασφαλιστική δικλείδα» έθεσε ο Ολαϊτάν στο 84΄, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Σταυριανού. Στους «16» η Βέροια θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Εθνικός Γαζώρου-Ξάνθη.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν από τη Βέροια αποτελεί από σήμερα ο Έβερτον Μπεθέρα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Τύφλα να ’χει ο Μόσιαλος»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Τύφλα να ’χει ο Μόσιαλος»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ