2012-12-20 20:32:48
Φωτογραφία για Πάει για το μεγάλο μπαμ ο ΠΑΟΚ!
Μπορεί ο Ιβάν να μην μπόρεσε να κάνει ακόμα τη μεγάλη μεταγραφή (Βιεϊρίνια, Σαμαράς), αλλά δεν το βάζει κάτω! Ποια τα επόμενα χτυπήματα; Ο σκύλος ξέρει πως κοιτάει προς ...Εθνική!

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε μια μεγάλη μεταγραφή Έλληνα διεθνή άσου, μετά απ΄ αυτή του Κώστα Κατσουράνη, είναι ο Ιβάν Σαββίδης και αυτή την εντολή έχει δώσει στον Ζήση Βρύζα, όπως αποκαλύπτει η στήλη"Sportdog Penalty".

O μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου δεν πτοείται από τα πρώτα "όχι" που εισέπραξε ο ΠΑΟΚ από Βιεϊρίνια και Σαμαρά και φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει ένα καλό όνομα στην Τούμπα και να προκαλέσει αίσθηση.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Σαββίδης έχει "κόλλημα" με τους Έλληνες διεθνείς και πως θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ένας διεθνής που είναι ψηλά στου λίστα του ΠΑΟΚ είναι και ο Κώστας Φορτούνης. Όπως γράφει, μάλιστα, ο "Sportdog Penalty", έχει γίνει ήδη η πρώτη προσέγγιση-βολιδοσκόπηση από πλευράς ΠΑΟΚ προς τον νεαρό μεσοεπιθετικό.


Την ίδια ώρα στην πιάτσα των ατζέντηδων δεν αποκλείουν ο Δικέφαλος να κινηθεί και για την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, μιας και ακούγεται ότι η Πάρμα τον παραχωρεί δανεικό τον Γενάρη.

Όπως γίνεται κατανοητό ο Σαββίδης ψάχνει το μεγάλο "μπαμ" τον Γενάρη που θα δυναμώσει κι άλλο τον ΠΑΟΚ και θα ξεσηκώσει τους οπαδούς. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Δικέφαλος περιμένει στη γωνιά και για τις αποδεσμεύσεις του Παναθηναϊκού, με τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο να ενδιαφέρουν, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ