2012-12-20 19:44:51
Φωτογραφία για Εμπλοκή εκτός πριν το Φάληρο!
Εκτός από την Λεβάντε, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κούραση στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκης», αφού θα έχει δώσει τρία σερί ματς εκτός. Ταξίδι και η Ατλέτικο πριν το... Φάληρο.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να «επέλεξαν» την πιο εύκολη ισπανική ομάδα από αυτές που συμμετέχουν φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουν μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Europa League, όμως στην προσπάθεια αυτή είναι αναγκασμένοι να ξεπεράσουν έναν ακόμα σκόπελο. Αυτός δεν είναι άλλος από την κούραση, αφού πέρα από τις υποχρεώσεις που τους αναγκάζουν να παίζουν σε τρεις θεσμούς, το πρόγραμμα τα έχει φέρει έτσι που θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα με σερί ταξίδια και δύσκολες εκτός έδρας αποστολές.

Ολα ξεκινούν το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που σε διάστημα 7 ημερών θα παίξει 3 σερί εκτός έδρας ματς. Στις 9 του μήνα φιλοξενείται στο πλαίσιο της Super League από τον Αστέρα στην Τρίπολη και στις 14 παίζει τον πρώτο αγώνα με την Λεβάντε στο «Θιουτάτ Ντε Βαλένθια» στην Ισπανία
. Εκεί δεν τελειώνουν όλα για τους πρωταθλητές που δεν θα προλάβουν καλά καλά να προσγειωθούν στην Ελλάδα και στο «καπάκι» θα ξαναμπούν στο αεροπλάνο για να μεταβούν στην Ξάνθη, όπου στις 16 του μήνα θα παίξουν με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Μετά την επιστροφή ο Ολυμπιακός θα «κόψει» τις εξόδους και θα περιμένει τους Λεβαντίνους στο Φάληρο με σκοπό να τους αποκλείσει και να βρεθεί αυτός στους «16» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο τεχνικός των Πειραιωτών θα πρέπει να βρει τις ισορροπίες και να μοιράσει τον χρόνο και την κούραση ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να τους διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους για την κρίσιμη ρεβάνς με την Λεβάντε η οποία θα έρθει μετά από μία εξαιρετικά κουραστική εβδομάδα με συνεχείς μετακινήσεις εντός-εκτός Ελλάδας και δύσκολα εκτός έδρας παιχίδια.

Μία από τα ίδια για Ατλέτικο Αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει την Λεβάντε κατά θα συνεχίσει τα εντατικά μαθήματα ισπανικών αφού μεγάλη πιθανότητα στον δρόμο του θα βρεθεί η κάτοχος του θεσμού (2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια), Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροχιμπλάνκος θα περάσουν και αυτοί σε έναν βαθμό το... λούκι με τα ταξίδια και τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αφού πριν έρθουν στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου για τον αγώνα με τους Ερυθρόλευκους θα έχουν κάνει ένα ακόμα ταξίδι σε ένα όμορφο μέρος.

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε θα έχει πάει μόλις πριν τέσσερις μέρες στην Ανδαλουσία για να παίξει σε μία από τις πιο σκληρές έδρες. Η Ατλέτικο πριν τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί στο «Ροσαλέδα» με την εξαιρετική φέτος Μάλαγα, γεγονός το οποίο σίγουρα θα της πάρει αρκετή ενέργεια. Επίσης, σημείωνεται ότι το ταξίδι στον Πειραία είναι αρκετά πιθανό να μην κάνει το μεγάλο αστέρι των Ροχιμπλάνκος, Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος δεν έχει παίξει στο Europa League και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ