2012-12-20 19:08:27
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Τσαλίκης χορεύει σε ρυθμό Bollywood!
Ο Γιώργος Τσαλίκης με σαρίκι στον ρυθμό του... Bollywood dance! Στο στούντιο «Oriental expression» της καθηγήτριας χορού Αννας Δημητράτου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την παρτενέρ του Εμιλυ Ματθαιακάκη προκειμένου να μάθουν εξειδικευμένες τεχνικές που έχει ο ινδικός χορός. Το λαμπερό χορευτικό ζευγάρι του «Dancing with the star» την ερχόμενη Κυριακή θα παρουσιάσει μια χορογραφία βγαλμένη από τα βάθη της Ανατολής με άρωμα Ινδίας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το ραντεβού με τη μοναδική καθηγήτρια ινδικών χορών στην Ελλάδα δόθηκε στις 2.00 το μεσημέρι και ο γνωστός τραγουδιστής ήταν εκεί στην ώρα του, σαν καλός μαθητής.

«Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στις κινήσεις. Ισα-ίσα με εντυπωσίασε, διότι έπιασε αμέσως κάποιες εκφράσεις του προσώπου που πρέπει να συνδυάζονται με την κίνηση και απαιτούνται στον χορό αυτό» λέει η Αννα Δημητράτου και εξηγεί γιατί τον έβαλε να ντυθεί σαν μαχαραγιάς: «Η στολή είναι απαραίτητη για να μπει κανείς στο πετσί του χορού
. Ο Γιώργος την έβαλε με λίγη γκρίνια στην αρχή, αλλά μετά έκανε πλάκα, με το γνωστό πηγαίο χιούμορ που τον διακατέχει. Είμαι εντυπωσιασμένη από το πόσο καλός και υπάκουος μαθητής είναι» λέει η κυρία Δημητράτου, η οποία έχει συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον «Ομορφο κόσμο 2» και με τη Δέσποινα Βανδή στα φετινά βραβεία MAD.

«Οσο για την Εμιλυ, τι να πω; Υπέροχη επαγγελματίας! Το ζευγάρι εύχομαι να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τον κόσμο και την απαιτητική κριτική επιτροπή».
ESPRESSO
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ