2012-12-20 15:57:01
Φωτογραφία για Στα υπόψιν της ΑΕΚ ο Ανάκογλου
Η περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου έπεσε στο τραπέζι της ΑΕΚ και αναμένεται να εξεταστεί η πιθανότητα απόκτησης του για το καλοκαίρι, στην περίπτωση που δεν βρεθεί η φόρμουλα με τον Πανσερραϊκό. Τι λέει η πλευρά του παίκτη

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών προκειμένου να ενισχυθεί σε θέσεις που πονάει. Μπορεί ηλικιακά να μην γεμίζουν το μάτι, αλλά αγωνιστικά αποτελούν βασικές επιλογές στις ομάδες τους και κουβαλάνε αρκετά χιλιόμετρα σε συνδυασμό πάντα με το ταλέντο τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. Ο διεθνής μέσος με την Ελπίδων, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης και σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά τόσο από τον Ανδρέα Δημητρέλο όσο και από τον Έβαλντ Λίνεν.

Τι λέει η πλευρά του παίκτη

Και αν από την ΑΕΚ καλοβλέπουν τον διεθνή μέσο, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, με τον παίκτη να θέλει το επόμενο βήμα του να είναι είτε στο εξωτερικό είτε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Άσχετος της βαθμολογικής της θέσης, η Ένωση καταφέρνει ακόμα και τώρα να ελκύει ποδοσφαιριστές.


Παρόλα αυτά, αν γίνουν οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις, ο ποδοσφαιριστής θα τις κάνει μόνος του από την 1η Γενάρη καθώς έχει το δικαίωμα με το συμβόλαιο του να τελειώνει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τον κύκλο του ποδοσφαιριστή, ο άσος του Πανσερραϊκού θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος και φυσικά από τον Γενάρη να συμφωνήσει ο ίδιος με όποια ομάδα επιθυμεί για την επόμενη σεζόν.

Στην περίπτωση λοιπόν που η ΑΕΚ κάνει κρούση στον παίκτη, μιλάμε για μια συμφωνία που θα ισχύσει από το επόμενο καλοκαίρι. Μοναδική περίπτωση να γίνει η μεταγραφή τον Γενάρη, είναι η πλευρά του Θεοδωρίδη, να δεχτεί την αποδέσμευση με ένα μικρό ποσό, προκειμένου να μην χάσει τον παίκτη τσάμπα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζήτω η κωλοτούμπα!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζήτω η κωλοτούμπα!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ