2012-12-20 13:10:13
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Ψηφίστηκε η αύξηση του Μ.Κ. - Ο πρίγκηπας θα κάνει τη κίνηση;
Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ψήφισε ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας στα  28 εκατ. ευρώ. 

Είναι σαφές ότι ο Σαουδάραβας Πρίγκηπας μπορεί από την Παρασκευή το πρωί να βάλει τα χρήματα και να πάρει τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει και ένα περιθώριο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Στα γραφεία βρέθηκαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο Λεωνίδας Πολέμης ,ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος και η νομική εκπρόσωπος του Πρίγκηπα Φεϊζάλ Κασσιανή Μιχοπούλου.

Να τονιστεί πως αλλάζει το καταστατικό για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και από τα 20 μέλη που είναι τώρα, στο εξής  το ΔΣ θα έχει 10 μέλη.

Ο κ. Αλαφούζος στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: « Μας ήρθε ενα γράμμα από έναν Πρίγκηπα με μεγάλο όνομα ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να απενδύσεις. Ακούγεται εξωπραγματιοκό το ποσό για τα δεδομένα της εποχής ,αλλά υπάρχουν κάποιοι εκκεντρικοί Πρίγκηπες που ενδεχομένως να θέλουν να επενδύσουν.Εμείς δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν ιδιωτική επιχείρηση, γιατί εκπροσωπούμε 1, 8 εκατ. κόσμου.Εμείς θα δώσουμε την ευκαιρία στον Πρίγκηπα να μπει, κάνοντας αύξηση στα 28 εκατ.ευρώ».

Είναι ξακάθαρο πως ο κ. Αλαφούζος δεν πιστεύει σε Πρίγκηπες , αλλά  περιμένει να δει τις εξελίξεις.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ