2012-12-20 12:35:50
Φωτογραφία για Κύπελλο Ελλάδας: Τα μάτια στο ΟΑΚΑ
Με τέσσερις επαναληπτικούς αγώνες θα συνεχιστεί σήμερα η φάση των «32» στο Κύπελλο Ελλάδας, προκειμένου να αναδειχθούν ισάριθμες ομάδες που θα προκριθούν στους «16] της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Καβάλα, με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλη 0-0 στην πρώτη αναμέτρηση. Η Ένωση έχει αρκετά προβλήματα και απουσίες, ωστόσο είναι μάλλον δύσκολο για τους «Αργοναύτες» να φύγουν με αποτέλεσμα από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Αμφίρροπος αγώνας αναμένεται στη Φυλή ανάμεσα στο Θρασύβουλο και τη Βέροια μετά το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης, με τη «βασίλισσα του βορρά» να προέρχεται πάντως από την «εκκωφαντική» επιτυχία επί του Παναθηναϊκού και, αυτονόητα, να επιδιώκει τη συνέχιση των καλών εντυπώσεων με την πρόκριση.

Αντίθετα με τους προαναφερόμενους, οι υπόλοιποι δύο αγώνες έχουν ξεκάθαρα φαβορί. Η Κέρκυρα υποδέχεται τον Τύρναβο με το αβαντάζ του 2-0 από τη συνάντηση της Θεσσαλίας, ενώ στην Κατερίνη ο σαφέστατα πιο έμπειρος Λεβαδειακός θα υπερασπιστεί το ίδιο σκορ απέναντι στον Πιερικό.

Το πρόγραμμα: Θρασύβουλος-Βέροια (17:00, 0-0), Κέρκυρα-Τύρναβος (17:00, 2-0), Πιερικός-Λεβαδειακός (20:00, 0-2), ΑΕΚ-Καβάλα (20:00, 0-0)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ