2012-12-20 11:09:03
Φωτογραφία για Επεισόδια σε γυμνάσιο του Γκέτεμποργκ [video]
Πρωτοφανή επεισόδια ξέσπασαν έξω από γυμνάσιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία, μετά τη δημοσίευση στο ίντερνετ φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών, με την ένδειξη «τσούλες», από μαθήτρια του σχολείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 17χρονη μαθήτρια φέρεται να άνοιξε ένα λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφίες κοριτσιών 13 και 14 ετών, αποκαλώντας τα «Οι τσούλες του Γκέτεμποργκ». Μέσα σε λίγες ώρες, περισσότερα από 8.000 άτομα έκαναν follow στο λογαριασμό και προκλήθηκε σάλος στη σουηδική πόλη.

Έκπληκτοι συγγενείς και φίλοι των ανήλικων κοριτσιών έμαθαν για τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία. Ο λογαριασμός στο Instagram έκλεισε και οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στα ίχνη μίας 17χρονης μαθήτριας στο συγκεκριμένο γυμνάσιο.

Το επόμενο πρωί, εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα και το πολιόρκησαν, ζητώντας να μάθουν την ταυτότητα της μαθήτριας. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο για να αποκαταστήσουν την τάξη δέχθηκαν επίθεση από το πλήθος και μετά από τα επεισόδια που ακολούθησαν προχώρησαν σε 27 συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο YouTube ερασιτέχνης εικονολήπτης:
exelixeis.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ