2012-12-20 10:28:07
Φωτογραφία για ΩΡΑ... EUROPA LEAGUE!
Στις 15:00 (Novasports1) στη Νιόν της Ελβετίας θα μάθει ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του στην φάση των «32» του Europa League, καθώς και το ζευγάρι των πιθανών αντιπάλων στους «16».

Οι ερυθρόλευκοι είναι στο γκρουπ των ισχυρών της διοργάνωσης και περιμένουν μια ευνοϊκή κλήρωση που θα τους δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ανάλογη πορεία με την περυσινή και αν είναι εφικτό να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Εκτός από τον αντίπαλο στους «32» ο Ολυμπιακός θα μάθει και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα συναντήσει σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Στο γκρουπ των ανίσχυρων πάντως υπάρχουν ομάδες όπως η Ίντερ, η Νάπολι, η Νιουκάσλ, η Ζενίτ και η κάτοχος του τροπαίου Ατλέτικο Περιορισμοί στην πρώτη κλήρωση υπάρχουν: Δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί ομάδες από την ίδια χώρα και αυτές που ήταν μαζί στον ίδιο όμιλο του Europa League. Τι μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός;


Για τον Ολυμπιακό βέβαια δεν υπάρχουν περιορισμοί αφού είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στη διοργάνωση και γενικά στην Ευρώπη.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας στις 14 Φεβρουαρίου. Η ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" μια εβδομάδα μετά (21/2) αφού ο Ολυμπιακός ως ισχυρός θα παίξει εντός τον επαναληπτικό. Το ίδιο θα συμβεί αν περάσει και στους «16». Εκεί το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου και το δεύτερο στο «Ναό» στις 14/3. Ακολούθως αυτοί των «8» στις 4 και 11 Απριλίου, στις 25/4 και 2/5 τα ημιτελικά και ο τελικός στις 15 Μαΐου στην «Αρένα» του Άμστερνταμ.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας στους «32» του Europa League

Οι ισχυροί

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

Μπορντό (Γαλλία)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Ντνίπρο (Ουκρανία)

Γκενκ (Βέλγιο)

Ρουμπίν Καζάν (Ρωσία)

Λιόν (Γαλλία)

Λάτσιο (Ιταλία)

Μεταλίστ Χάρκιβ (Ουκρανία)

Ανόβερο (Γερμανία)

Τσέλσι (Αγγλία)

Κλουζ (Ρουμανία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Οι ανίσχυροι

Ανζί (Ρωσία)

Ατλέτικο (Ισπανία)

Γκλάντμπαχ (Γερμανία)

Νιούκαστλ (Αγγλία)

Στουτγκάρδη (Γερμανία)

Νάπολι (Ιταλία)

Βασιλεία (Ελβετία)

Ίντερ (Ιταλία)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Τότεναμ (Αγγλία)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Λεβάντε (Ισπανία)

Ζενίτ (Ρωσία)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Λευκορωσία)

Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)

Άγιαξ (Ολλανδία)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ