2012-12-20 09:11:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Έμφραγμα στην αγορά φαρμάκου - Οι ασφαλισμένοι δεν αγοράζουν γιατί δεν έχουν και προτιμούν να κόψουν το χάπι τους στη μέση!
"Πάγος" έχει πέσει στην αγορά φαρμάκων. Οι ασφαλισμένοι έχουν πλέον επιλέξει να μην επισκέπτονται τα Φαρμακεία της Αχαίας εκτός αν πρόκειται να προμηθευτούν σκεύασμα απολύτως απαραίτητο.

Στην πραγματικότητα οι ασφαλισμένοι αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους, αφού ως γνωστόν οι φαρμακοποιοί έχουν διακόψει την πίστωση προς τον ΕΟΠΥΥ, ο οποίος με τη σειρά του τους οφείλει εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι οι ασφαλισμένοι αφού πλέον έχουν "στεγνώσει" από ρευστό, αδυνατούν να πληρώσουν, έστω και αν σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν (στο βάθος του χρόνου) να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Σήμερα άνοιξαν και πάλι τα φαρμακεία της Πάτρας, μετά τη διήμερη απεργία, αλλά η διακοπή της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ συνεχίζεται

Είναι χαρακτηριστικό οτι υπάρχουν ασφαλισμένοι που για να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να κρατήσουν γιαπερισσότερο χρόνο ένα κουτί από το φάρμακό τους, δεν διστάζουν να πάρουν την μισή ποσότητα από αυτή που τους έχει συστήσει ο γιατρός τους!

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ