2012-12-20 07:27:04
Φωτογραφία για «Η οικονομική κρίση δοκιμάζει τις σχέσεις»
Η Γιολάντα Διαμαντή σε συνέντευξή της μιλά για το γεγονός ότι είναι άνεργη, μετά τη διακοπή της ραδιοφωνικής της εκπομπής και ψάχνει απεγνωσμένα βρει δουλειά.

«Προσπαθήσαμε και οι δύο πλευρές, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λύση. Έτσι, κράτησα μόνο το κομμάτι των σπικάζ και είμαι σε αναζήτηση δουλειάς, γιατί δεν εργάζομαι από χόμπι και με τα χρήματα που κερδίζω τώρα, δεν βγαίνω!» είπε χαρακτηριστικά η Γιολάντα Διαμαντή. Και συμπλήρωσε: «Επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Περρή, όπως και με ότι φίλους και γνωστούς έχω σε αυτόν το χώρο και τους είπα ότι είμαι άνεργη. Με τον Βαγγέλη είμαστε φίλοι και μάλιστα από εκείνον, εντελώς τυχαία, έμαθα ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα του σταθμού».

Όσον αφορά για τις φήμες που υπήρχαν στο παρελθόν για κρίση στο γάμο της απάντησε: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο δώδεκα χρόνια, είναι λογικό η σχέση να περάσει τα πάνω και τα κάτω της. Υπάρχουν διαστήματα που είσαι τρελά ερωτευμένη με έναν άλλο και φάσεις που δεν θέλεις να τον δεις. Θεωρώ ότι η οικονομική κρίση δοκιμάζει όλες τις σχέσεις, αλλά αν υπάρχει δέσιμο και αγάπη μπορεί να βγούμε πιο δυνατοί. Αν υπάρχει καλός παρονομαστής, όπως στη δική μας περίπτωση, το πράγμα μπορεί να σωθεί». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ