2012-12-19 22:05:48
Φωτογραφία για Λίνο και Κλάους κοντά στα παιδιά
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Super League και στα πλαίσια της ενέργειας «Μια μπάλα για τα παιδιά» παρέδωσε σήμερα τις μπάλες που συγκεντρώθηκαν  στον αγώνα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός στα παιδιά του Παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Alves Maciel Dorvalino υπέγραψαν τις μπάλες και τα παιδιά είχαν τη χαρά να μιλήσουν με τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό. Μάλιστα, ο Στέφανος Αθανασιάδης δέχθηκε και κάποιες ερωτήσεις από τους μικρούς, οι οποίοι είχαν όπως φάνηκε αρκετές απορίες.  «Εχω βάλει ήδη 13 γκολ με τον ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο και το καλύτερο μου γκολ ήταν αυτό που πέτυχα εναντίον του Άρη. Η θέση του επιθετικού είναι δύσκολη γιατί πρέπει σε κάθε αγώνα να σκοράρεις», ήταν κάποιες από τις απαντήσεις του διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές να βρισκόμαστε κοντά και να δίνουμε χαρά στα παιδιά
. Ερχομαι για δεύτερη φορά στο Παιδικό Χωριό και κάθε φορά αισθάνομαι πολύ όμορφα. Τέτοιες ενέργειες δίνουν χαρά και σε μας δεν στοιχίζει τίποτα, αντίθετα σημαίνει πολλά για τα παιδιά», δήλωσε ο Alves Maciel Dorvalino, ο οποίος ενόψει της νέας χρονιάς ευχήθηκε: «να έχουμε όλοι μας υγεία γιατί αν είμαστε υγιείς μπορούμε να πετύχουμε πολλά». Από την πλευρά του ο Στέφανος Αθανασιάδης μιλώντας για την εκδήλωση της Super League τόνισε: «Νοιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι κοντά στα μικρά παιδιά. Είναι σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί προσφέρουν χαρά και ευτυχία στα παιδιά. Το χαμόγελο τους σου δίνει δύναμη. Εύχομαι το 2013 να είναι πολύ καλύτερο από τη χρονιά που φεύγει για όλους τους ανθρώπους».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ