2012-12-19 20:49:42
Φωτογραφία για ΠΟΛΟ: Εύκολα η Βουλιαγμένη, συντριβή για Ολυμπιακό
Ευρείας έκτασης νίκη σημείωσε η Βουλιαγμένη επί της Λίγκαμους Τιφλίδας με 16-2, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αθλητές του Τεό Λοράντου δε συνάντησαν αντίσταση από τους Γεωργιανούς, προηγήθηκαν 9-0 και δέχθηκαν το πρώτο γκολ 48 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου. Ο ΝΟΒ έχει έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και, όπως είναι φυσικό, κατέχει την πρώτη θέση. Τα γκολ της Βουλιαγμένης σημείωσαν οι Γούνας 5, Μυλωνάκης 3, Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 2, Αφρουδάκης και Καρούντζος. Για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης ο ΝΟΒ θα παίξει στην Ουγγαρία με την Έγκερ, στις 9 Ιανουαρίου.

Βίοι αντίθετοι, ο Ολυμπιακός συνετρίβη από τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά με 9-2 (τα γκολ ο Ντόσκας) στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου καιεκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, χάνει την πρώτη θέση. Οι Κροάτες προηγήθηκαν με 4-0 στο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 0/8 στον παίκτη παραπάνω στα πρώτα τρία οκτάλεπτα, οπότε μοιραία δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη. Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, τον οποίο η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι, στις 9 Ιανουαρίου.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ