2012-12-19 20:08:25
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ Ο ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ!
Με τα κολακευτικότερα λόγια για τον… εαυτό του μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε συνέντευξή του σε γαλλική ιστοσελίδα, δείχνοντας πως η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν είναι ένα από τα... προβλήματά του!

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν προφανώς πιστεύει πως «η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους» επιδεικνύοντας υψηλή αυτοεκτίμηση αναφερόμενος στην καριέρα του:

«Ακόμα κι αν δεν κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχω πετύχει μια εξαιρετική πορεία. Οι συμπαίκτες μου δεν νομίζω πως με φοβούνται, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δεν μπορούν να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο. Εγώ έχω γεννηθεί αρχηγός, είμαι ο καλύτερος και αποτελώ το παράδειγμα για τους υπόλοιπους», τόνισε ο ιδιόρρυθμος Σουηδός.

Πάντως, ακόμα κι ένας άνθρωπος όπως εκείνος, δεν παύει να έχει τα ινδάλματά του: «Θέλω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους, όπως έκανε ο Ζιντάν. Αυτός ο παίκτης ήταν πραγματικά από άλλον πλανήτη!».

Τέλος ο Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Ντέγιαν Λόρβεν, για το οποίο κατηγορήθηκε ότι πάτησε επίτηδες τον ποδοσφαιριστή της Λιόν στο κεφάλι:

«Δεν είχα καμία πρόθεση να βλάψω κάποιον. Κοιτούσα τη μπάλα και όχι εκείνον, δεν μπαίνω στο γήπεδο με σκοπό να χτυπήσω τους αντιπάλους μου», κατέληξε ο Ιμπραΐμοβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ