2012-12-19 18:50:41
Φωτογραφία για Απίστευτος Γκαρσία: Δεν πέθανα...
Το έλα να δεις γίνεται αυτή τη στιγμή στην μπουτίκ της ΠΑΕ αφού εκεί υπάρχει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, Πάμπλο Γκαρσία. Που είχε την απίστευτη ατάκα στο στόμα του όταν είδε τόσο κόσμο στην μπουτίκ για να τον περιμένει: «Όταν έφθασα και είδα όλο αυτό τον κόσμο, νόμιζα ότι ήρθαν για τον αποχαιρετισμό μου. Δεν έχω πεθάνει. Είμαι ζωντανός».

Ο Γκαρσία βρήκε τον χρόνο να πει δυο κουβέντες αφού τώρα συνεχίζει να υπογράφει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες.

Για το πώς βίωσε το 2012:  «Αυτή ήταν πράγματι μία δύσκολη χρονιά για εμένα. Περιμένω το 2013 για να φθάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον κόσμο που είναι εκεί για να τον αποθεώσει: «Αυτός ο κόσμος μου δίνει δύναμη για να προσπαθήσω και να κλείσω καλά αυτή την χρονιά». 

Για τον Κατσουράνη: «Ξεκίνησε για να δώσει περισσότερη ποιότητα, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Όλοι όσοι έρχονται πρέπει να δίνουν το κάτι παραπάνω και  να παίζουν για την φανέλα και τον κόσμο».

Για το πώς αισθάνεται που δεν παίζει: «Βλέποντας την ομάδα απέξω, πραγματικά υποφέρω. Είμαι όμως και χαρούμενος για τα νεαρά παιδιά που δίνουν το 100%. Μακάρι η ομάδα να πάει καλά, είτε είμαι εγώ είτε δεν είμαι…».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ